2 Hari Menyepi Kemana Kau Pergi

6/20/2011 08:50:00 PG , 4 Comments

 

Salam semua,

Kalau korang semua perasaan entri terakhir aku pada 17hb lepas dan 2 hari lepas tu tiada entri langsung, Sebenarnya hujung minggu lepas aku sebuk entertain family cik malarang yang datang dari Kedah.

family-convo-oum 4Saudara Cik Malarang yang berkunjung

Di orang datang ke KL ni sebab ada urusan convocation di PWTC untuk pelajar-pelajar PJJ OUM.. convo tu pada hari sabtu dan sebelah malam pulak bawa dia orang gi i-City. Pada hari ahad bawa anak-anak dia orang gi pusing-pusing dekat Pusat Sains Negara.

family-convo-oum 3

Gambar kenangan bersama Saudara cik malarang dirumah baru

Jadi jadual memang padatlahkan..kata orang tak syoklahkan dalam time2 orang datang umah kita ni kita pulak dok nak online je.. kira pecah record aku sepenjang 2 hari tak sentuh pc..hehehe

family-convo-oum 1 Telatah anak-anak ni.. membuatkan tak kering gusi

Alhamdulilah family dari Kedah ni dah selamat sampai umah dia orang malam tadi.. Jadi dia oranglah tetamu pertama kami yang berkunjung ke rumah baru kami.

family-convo-oum 2

Anak-anak sedang bermanja dengan kami..rasa sunyi pulak bila dia orang dah balik

P/S : Kepada keluarga cik malarang tu.. (Kak Shima & Ustaz) kami sekeluarga meminta maaf sekiranya sepanjang 4 hari ni.. layanan yang diberikan kurang memuaskan ye.. hehehe.. ada masa lagi datanglah berkunjung keteratak kami lagi.

Kata orang.. tetamu yang datang umah ni membawa rezeki.. so rezeki jangan di tolak.. musuh jangan dicari.. wasalam.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. menghilangkan diri melayan saudara yang datang --> baguih2 kamu nie...utamakan org yg dtg bawak rezki...

    BalasPadam
  2. @far_east : kita kena utamakan tetamu yang membawa rezeki ni dahulu.. online bila-bila pon boleh.. ada masa terluang boleh online.

    @Kid : tq bro

    BalasPadam
  3. betul betul...bukan senang tetamu nak berkunjung ke rumah kita kan...online bila2 aja

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..