Tertidor Di IKEA

5/28/2011 10:45:00 PTG , 5 Comments

 

Salam semua,

Baru je balik dari IKEA ni… lepas habis waktu kerja tadi terus bawa cik malarang ronda-ronda dekat IKEA.. tak nak beli apa pon cuma saja nak tengok deco dekat situ.

Sebelum masuk ke ruangan pameran IKEA tu.. aku terjumpa barisan tilam di tepi pintu masuk IKEA.. Apa lagi mestilah mau test tidokan..

bedroom strory 4

Akhirnya aku punya syok sampai tertido dekat situ.. korang tengok dekat bawah ni.. apa sudah jadi dengan mamat ni.

bedroom strory 1

Korang nak tahu sebenarnya aku saja ambil gambar tu untuk masuk contest IKEAWhat’s Your Bedroom Story?” Cerita lanjut korang boleh rujuk entri INI.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. tp trex ske g IKEA... cntik sgt brg dlm tu... =)

    BalasPadam
  2. aku tengah tido., tak tau citer ape sebab tido. heheheh
    Hadiah Baru dari NUFFNANG!

    BalasPadam
  3. contest ikea tu nak kena raih vote FB kan...

    BalasPadam
  4. @atirah : barang cantik..kalau perabut saya kurang beli sebab kurang kualiti..lain2 oklah.

    @kid : :-) layan tido je bro..

    @Mama Zharfan : betul.. bab2 vote ni memang payah sikit kalau tak popular

    BalasPadam
  5. skang nie banyak betul contest guna konsep LIKE yang terbanyak...leceh la nak menang...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..