Server Blogspot Down | Blogger will go into read-only mode

5/12/2011 02:32:00 PTG 5 Comments

 

Salam semua,

server blogspot down

Kepada blogger-blogger yang menggunakan platform blogspot.. tentu korang tadi tak dapat membuat komen atau mengedit akaun blogspot korang ini semua disebabkan oleh kerja-kerja maintenance yang sedang dilakukan oleh pihak penyedia blog percuma dari google ni.

Blogspot down

First time aku jumpa kes macam ni.. ingat blog aku ada masalah tadi.. so sekarang time berehat dari post entri dululah ye.. rasa-rasanya macam dia suruh aku beli hosting sendiri je ni.. hehehe

Tapi jangan risau.. sekejab je maintenance tadi.. sekarang dah ok.. tengok komen dari blogspot ni.

Blogspot down 1

Sekarang korang dah buat entri-entri yang tertangguh tadi.. Sedangkan kereta pon nak kena service inikan pula server blogspot.. mesti mau kena cuci punya.. baru boleh jalan bagus.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. ohh.patutla..trime kasih kerana memberitahu saya ya

    BalasPadam
  2. betoi tue..tgh syok2 menaip entri tapi bila nak post kwaq ayat camtue..biaq dulu dia servis sampai 2 lebih baru leh publishkan...

    BalasPadam
  3. hurm!
    sebab tu rupanya..
    ingat kan apa tadi..
    takot jugak ingatkan dah hilang dah akaun blogspot tadi..keh3..

    BalasPadam
  4. @sahrom : ada info sboleh je dikongsi

    @Far_east : saya lagi nak antar komen keluar error je tadi

    @SYAZ : hehehe.. mesti ramai yg gelabahkan tadi

    BalasPadam
  5. dulu dulu pun ada, tapi tak ambil masa lama mcm ni...sekejap2 - tak sempat ramai blogger perasan sgt pun

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..