Rasa Macam Dah Nak Mati Pon Ada

5/18/2011 04:15:00 PTG , 10 Comments

 

Salam petang semua,

Rasanya hari ni paling lepak buat aku.. mana tidaknya hari ni aku kena selesema dah tu ditambah pulak dengan sakit perut + cirit birit dek gara-gara aku sendiri tak tahu makan apa yang silap agaknya.

Blogger Sakit

Setahu aku semalam petang aku cuma attend satu jemputan kenduri sebelah petang berlaukkan kari kambing.. perggg memang terbaik.. tapi takkan disebabkan kari kambing tu yang buat aku lembik seharian..

Bukan aku sorang je yang kena cik malarang pon terbabit sama.. tak pasal-pasal kami berdua bergilir-gilir gi bilik kecik pagi tadi..

Paling kelakar tadi pagi masa nak g koje.. 2 kali aku terpaksa singgah petrol pump dek gara-gara dah tak tahan nak xxx.. korang faham2 jelah ye.. hahaha

Berkenaan esok hari aku tak tahulah nasib badan ni.. kalau tak larat.. nampaknya buat pertama kalinya aku terpaksalah ambil MC.. Doa2 esok aku dah oklah .ni nak tulis pon tak larat sebenarnya.. mata macam nak tertutup je..

Nasib baiklah ada berita gembira pagi tadi.. so sakit2 ni pon tahan jelah dulu.. Alhamdulillah urusan jual beli umah aku dah nak seatle.. Lawyer call kata kunci dah boleh ambil ari jumaat ni.. :-) paling happy sapa lagi kalau bukan cik malarang.

Oklah cerita lanjut pasal umah ni nanti baru aku cerita ye.. banyak sangat rintangan yang terpaksa aku lalui sepanjang beli rumah ni.. nasib baiklah ada orang yang memahami dekat sisi.. yang asik cakap.. “Sabar abg.. Sabar abg” hehehe..

Stop dulu k.. mata aku dah nak tutup ni.. tak larat dah … wasalam.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. perut tak tahan kot mid mkn kari kambing, maklum lah umur pun dh bertambh skrg ni nak kena jaga pemakanan pulak...:)

    BalasPadam
  2. semoga kamu berdua cepat2 sembuh yer...

    BalasPadam
  3. @ron : mungkinlah kot..maklum jelah dah nak masuk 40an kan.. hehehe.. lembik bro..asik berlari g toilet je.. hampeh betul

    @Far_east : tq2 insyaallah.. kalau salah sorang sakit boleh jaga salah sorang .. ni dua2 dah lembik.. tak tahulah... huhu

    BalasPadam
  4. Keracunan makanan lah tuhh..hang minumlah 100plus bro..wahhh..bila house warming nie..gua dan mat tiger dah standby nie..hehe..get well soon bro

    BalasPadam
  5. @Jai : insyaalah bro.. ada rezeki lebih boleh je panggil talibarut

    BalasPadam
  6. pasal rumah tu cpt2la settle bro..anything kalau bro nak minta pendapat,emailkan aje kat gua...

    eden pun keracunan makanan minggu lepas...try pil chee kee teck aun..bagus...

    BalasPadam
  7. @eyriqazz ; tq bro.. nanti kalau aku perlukan juru runding aku email bro..

    Pasal perut ni.. memang satu kerja pon tak boleh buat bro..

    BalasPadam
  8. simpati juga sebab suami isteri kena. moga cepat sembuh ye..

    alhamdulillah, tumpang gembira bila dapat tahu urusan rumah dah selesai :)

    BalasPadam
  9. Atau "rasa diri tak sesuai dalam situasi tertentu". Nak cari yg makna lebih kurang macam idiom English "square peg in a round hole".

    BalasPadam
  10. In Islam, is forhibited to act the opposite sex either intentional or accidential. Dosa besar tue... sometimes the artist forget or intentionally forget about the dosa besar thing when money are infront of thier naked eyes..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..