Jana Pendapatan Baru Dari Nuffnang Grapevine!

5/11/2011 09:41:00 PTG , 7 Comments

Salam semua,

Baru sahaja tadi aku terperasan post terkini dari Nuffnang tentang " Earn from your blog AND reward your readers with the Nuffnang Grapevine!".

Siapa yang faham konsep tu, apa benda sebenarnya tu?

Dari apa yang aku faham tentang post tu.. rasanya Nuffnang bakal melancarkan satu campaign dari unit iklan Skyscraper yang berada di sidebar blog korang..


Lebih kurang macam contoh dekat atas tulah kot.. aku nak terangkan masih dalam proses nak fahamkan apa maksud iklan tu.. so kalau korang ada yang dah study pasal iklan tu boleh kongsi dalam ruangan komen dibawah.

Aku nak cerita lebih-lebih takut salah.. apa kata korang baca sendiri dalam blog post NUFFNANG ni, atau pun terjah dalam ChurpChurp Grapevine!


** Patutlah aku ada perasan macam ada fungsi tambahan dalam akaun ChurpChurp aku.. ada kena mengena dengan iklan ni ke?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. thanks for the info bro, nanti nak cuba faham benda alah ni

    BalasPadam
  2. eh2, tak tau lagi benda ni.. kejap nak pergi check churp2..huhu

    BalasPadam
  3. cam best je.. tapi tak paham

    BalasPadam
  4. ehh ye ker? tak perasan pun selama nie hihi macih2 share info tue

    BalasPadam
  5. erm..
    saye pun x phm pasal bnde ni..
    ngh try memahami..haha

    BalasPadam
  6. saya baru jer dapat grapevine nie..huhu...lambat skit=)

    BalasPadam
  7. selain nuffnang anda boleh cuba clixadx - http://www.clixadx.com

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..