IKEA Contest | What’s Your Bedroom Story?

5/10/2011 10:12:00 PG , 4 Comments

 

Salam semua,

Korang perasan tak dekat beberapa buah blog terdapat satu iklan dari IKEAWhat’s Your Bedroom Story?”.. alamak nak ke aku cerita pasal kisah didalam bilik tidur aku ni.. hahaha

Ikea  contest 1

Sebenarnya bermula dari 5 Mei 2011 – 26 Jun 2011, korang hanya perlu gambarkan gelagat aneh korang semasa dalam bilik tidur dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM1,500 dari IKEA

Ikea  contest 2

Bagaimana nak sertai contest ni?

Langkahnya korang hanya perlu klik pada link “What’s Your Bedroom Story?” Seterusnya upload gambar gelagat aneh anda semasa didalam bilik tidur.

Sumber gambar tu boleh diperolehi dari anda melawat ke IKEA atau dari gambar peribadi anda sendiri itu sahaja.. mudahkan..

P/S : Hanya gambar gelagat didalam bilik tidor ye bukan gambar aksi-aksi terlampau.

Ikea  contest 3

Pelbagai hadiah menarik ditawarkan.. cepat-cepat siapa tahu tuah anda untuk merebut hadiah utama bernilai RM1,500.00 dan pelbagai hadiah saguhati yang lain.

Sertai contest “What’s Your Bedroom Story?” sekarang!

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Old people often DON'T get respect. They really have to deserve it or they don't get it. Easier if they are rich though. In this case, my guess is that he is too old to get any and is not threatening. It probably seems funny and quaint that he was a stud needing it and getting it in the past. Even if he had to pay for it sometimes.

    BalasPadam
  2. Hi Sir/Madam,

    Greetings from Exabytes Malaysia.

    We are currently running a contest in Facebook and We are giving out iPad 2.
    All you need to do is write about one of our product, you may copy and paste any content and there is no minimum words required.
    If you are interested, do drop by our FB contest page.

    http://bit.ly/exb-superblogger
    Or http://www.facebook.com/exabytes.com.my?sk=app_10442206389

    We are giving out:

    iPad2 x1
    Starbucks Voucher RM50 x5
    Haagen Daaz Voucher RM25 x5
    KFC Voucher RM10 x10
    Google Notepad x10
    Exabytes Notepad x15

    BalasPadam
  3. emm...boleh beli perabut baru nih..

    BalasPadam
  4. @ohcikgu : insyaallah doa2lah murah rezeki ;-)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..