I Like My Home | Nippon Paint Blobbies

5/19/2011 09:26:00 PG , 9 Comments

Salam semua,

Macam tahu-tahu je aku nak masuk umah baru ni.. malam tadi time cik malarang tengah belek-belek blog aku ni.. tiba-tiba dia panggil aku.. “abg-abg ada iklan barulah ni, jom kita cuba masuk”.. dalam hati aku.. i, tak pernah-pernah wife aku ni minta aku joint apa2 melalui iklan nuffnang ni.. sekali aku tengok… wah menarik juga ni.. bertepatan dengan masa dan  waktunya aku nak dapat kunci rumah tak lama lagi ni.

Apa yang menarik ni.. cecita-cecita.. hehehe

Sebenarnya satu contest tengah berjalan pada masa sekarang ni yang anjurkan oleh pihak Nippon Paint di facebook.. dah macam jadi trend pulak sekarang ni ye.. semua contest dalam facebook je.
Pengalaman mengecat umah sewa guna Nipon Paint ni memang tidak dapat dilupakan.


Ok kita teruskan cerita k.. apa yang menariknya kalau korang berjaya dalam pertandingan ni.. hadiah lumayan bakal menanti.. yang mana jumlah keseluruhan hadiah yang ditawarkan adalah sebanyak lebih RM35,000.00.. banyak tu..

Kita pendekkan cerita macam mana nak sertai contest ni?

i like my home contest 3

* Langkah pertama korang mesti ”Like” page “ i Like My HOME
* Langkah kedua korang upload gambar rumah korang beserta dengan gambar korang sekali dalam rumah tu.
* Langkah ketiga lengkapkan slogan mudah yang tidak kurang 20 patah perkataan
* Langkah seterusnya setkan gambar anda tadi itu sebagai gambar profail anda didalam facebook
* Langkah terakhir adalah tunggu masa pengundian yang mana akan berlangsung pada 25 jun 2011
* Dan siapa tahu tuah anda mungkin anda akan jadi pemenang.. mudah bukan.


Jom kita tengok hadiah-hadiah pulak..


i like my home contest 2

Macam mana menarik tak? cepat cari gambar yang menarik dan upload sekarang di facebook Nipon Paint  “i Like My HOME

* Kalau korang tanya aku.. aku joint tak.. jawapannya sudah tentu.. hehehe.. Tuah ayam nampak dikaki.. tuah aku siapa yang tahukan.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. macam best je contest ni..tapi umah lambat lagi nak siap..huhu

    BalasPadam
  2. tu la aku pun baru perasan gak tadi...tapi aku dok umah sewa jee...takpe la nak participate jugak la yea...

    BalasPadam
  3. @farhana-aziz : takpe kasi umah dekat kglah..

    @sharinginfoz : insyaallah akan mencuba nasib ni..hehehe

    @hazman aka species1980 : cuba je bro.. kasi rumah mak ayah dekat kg pon boleh gak tu..

    @Aimi Dayana Bahari : insyaallah tq2

    BalasPadam
  4. wah,sepantas kilat broo...good luckkk...

    BalasPadam
  5. @eyriqazz : jom join bro.. mana tahu ada peluang dapat renovate rumah free..heheeh..

    BalasPadam
  6. Hye all!! who know what a name of this song from this commercial Nippon Paint advertisement on this:

    BalasPadam
  7. I have found using a fan brush for adding in highlights on deciduous tree leaf clusters is helpful in adding realism. Spend some time studying real trees in nature.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..