Facebook HOT FM Jadi Mangsa Hack Jack Sparrow

5/10/2011 08:16:00 PG , , , 5 Comments

Salam semua,

facebook hotfm kena hack

Baru je sebentar tadi terbaca entri di Suffer8zine yang mengatakan facebook Hot FM telah dihack oleh Jack Sparrow.

Samaada benda ni satu gimik atau betul2 kena hack aku pon tak pasti lagi.. kita tunggu je dekat Hot FM nanti..
Sapa punya kerjalah yang buat jahat ni.. Semakin menjadi-jadi pulak kes hack menghack dekat facebook ni.

Update : pagi ni Hot FM rasanya keudara tanpa facebook.. sebab semua komen hanya dihantar melalui sms atau call.. tiada lagi tinggalkan komen di facebook.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. aikkk apsal selamat pagi malaysia bertukar siaran ke TV3 kerr?

    BalasPadam
  2. @far_east : sorry silap taipnak tulis hotfm tertulis selamat pagi malaysia pulak.. hahaha..

    BalasPadam
  3. hihi okies...tanya tue bukan apa sebab jadi konfius sat.. ;)

    BalasPadam
  4. ish!
    betol2 tak ada sivik punya orang lah nak hack2 orang punya FB..
    sabo jelah..

    BalasPadam
  5. There is this cute guy I have as a friend on facebook and I don't know him all that well but I want to get to know him better. So what should I say when I talk to him or what shouldn't I say? Please help 10 points beat answer.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..