Exabytes Mencari 100 Blogger Untuk Pengiklanan

5/04/2011 03:56:00 PTG , 9 Comments

Salam semua,

Baru sebentar tadi aku masuk dalam facebook exabytes yang mana mereka sedang mencari 100 orang blogger untuk tujuan mempromosikan iklan syarikat exabytes di blog yang layak.

Sebelum ini aku ada membuat entri “menjual ruangan banner blog dengan exabytes MY” yang mana pada ketika itu pihak exabytes telah mencari 200 blogger dan telah ditutup kerana telah cukup 200 blogger.

exabytes-malaysia 1

Kini peluang anda sekali lagi untuk menjana pendapatan melalui pengiklanan bersama exabytes di blog anda.. Segera kerana terhad untuk 100 blogger sahaja.

Apa yang perlu anda lakukan adalah hantarkan print screen trafik blog anda kepada email charles@exabytes.com dan sekiranya blog anda layak pihak exabytes akan menghubungi anda untuk urusan seterusnya.

Bukti bayaran pengiklanan dari exabytes boleh rujuk di entri “Cek Bayaran Iklan Dari Exabytes Masyuk Lagi

Nota Pesanan : Jangan sia-siakan trafik blog anda.. rebut peluang yang ada.. tiada wang mudah tanpa sebarang usaha.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. print trafik blog tue camner yerr?

    BalasPadam
  2. saya ambil dari nuffang je.. print screen tekan je "print Scrn" dekat keybord tu dah tu paste dekat paint

    BalasPadam
  3. apa lagi bagus ni kepada yang belum letak lagi

    BalasPadam
  4. wah menarik buleh try nie..hehe

    BalasPadam
  5. orang baru macam saya nih....layak ke tuan rumah??

    BalasPadam
  6. @sharinginfoz : betul2 tu..bagi peluang yg belum lagi merasa.

    @Jai : try apply je bro.. sapa nak bagi duitkan.

    @J.M.R : cuba applylah bro.. mana tahu ada rezeki

    @Jul Rahman@JR : takpe cuba apply je.. dulu saya cuba juga ..sekali dapat..alhamdulilah

    BalasPadam
  7. terima kasih inform pasal peluang nie..
    dulu dah try tapi dah tutup..
    tadi try dah dapat balasan dari mereka..
    bolehlah tambah pendapatan sikit..
    TQ..

    BalasPadam
  8. very nice info...thanks for sharing with us..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..