DiGi Live Facebook Party For All

5/07/2011 08:43:00 PG , , 8 Comments


Salam semua,

Aku tak nak cerita boleh? korang tengok gambar jelah ye..hehe.. sebenarnya malam semalam sempat aku terjah satu event DiGi Live Facebook dekat One Utama, Damansara atas tiket jemputan dari Nuffnang.

Ramai juga blogger yang aku jumpa.. tapi yagg aku kenal zaid sorang je.. hahaha.. yang lain tu kenal muka je… tapi nama tak tahu.. Macam biasa yang jaga kaunter pendaftaran sapa lagi kalau bukan Pn. Thara salah seorang staff nuffnang.

Sorry penat nak taiplah korang tengok jelah foto dekat bawah ni

DiGi Live Facebook 1

Sapa pulak ni…muka sikit riak tu… aku tak mau kenallah.. pasal apa dia pon menyebuk gi party DiGi ni..

DiGi Live Facebook 4

Senyum je cik.pn malarang ni ye… sukanya dia gi party DiGi

DiGi Live Facebook 5

ni pulak adik ipar aku nisa, mimpi apa entah dia nak follow juga.. katanya nak teman kak long dia.. ke ada niat lain ni.. hehehe

**Lain-lain foto boleh rujuk di Digi Facebook

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. sy pn ada gak td.. nek kobau tu.. huhuu.. :P

    BalasPadam
  2. hehe dapat salam ngan bro.. tapi saya balik awal.. sebab saya keje malam..

    BalasPadam
  3. @Zacky-786 : wah naik kerbau tu.. tak takut jatuh ke?

    @Zaid : hehehe.. samalah balik awal juga sebab wife tak berapa sihat.

    @Josrevalution : tq2..datang2 selalu..:-)

    BalasPadam
  4. patutlah tak de kan hypp tv party smlm rupanya ke sini ek..

    BalasPadam
  5. yea ...muka happy sangat tue.... pose gaya selebriti siot

    BalasPadam
  6. @ciklilyputih : tulah pasalnya..mesti ramai blogger top dekat hyppyTV tu kan..sampaikan lanun pon datang..hhaha

    @hazman : hahaha... nak rasa gak macam mana jadi artis ni.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..