Dating Dengan Orang Baru Di Pizza Hut

5/29/2011 11:01:00 PTG , , 6 Comments

 

Salam semua,

Pizza hut 1

Setelah penat seharian tadi mengemas umah baru.. terus aku ajak cik malarang gi ronda-ronda dekat Mid Valley.. Asalnya nak g tengok pameran Renovation rumah.. tapi sebelum pegi pameran tu.. kita orang singgah di Pizza Hut untuk mengisi perut yang kosong.

Sampai-sampai je punyalah ramai orang tengah beratur.. so macam biasalah berbarislah dulu sambil pilih makanan yang nak pilih dalam buku menu.

Pizza hut 2

Antara menu-menu yang menarik ditawarkan di Pizza Hut.. macam-macam ada.. pilih jangan tak pilih.

Pizza hut 12

Dah kenal orang baru tu.. hehehe.. nilah dia orang yang membawa orang baru tu.. hehehe.. dah lama tak makan berdua dekat Pizza Hut ni.. tapi kali ni kedatangan kami bukan berdua lagi tapi bertiga.. :-) 

Jom kita layan menu-menu yang menjadi pilihan kami bertiga di Pizza Hut Mid Valley siang tadi

Pizza hut 3

 Pizza hut 5 Pizza hut 6 Pizza hut 7 Pizza hut 11

Menu dekat atas tu semua di pesan oleh cik malarang.. dan menu dekat bawa ni aku yang pesan.. mula-mula ingat nak kongsi dengan cik malarang.. tapi rupa-rupanya dia kenakan aku.. dia suruh aku habiskan semua Pizza yang aku order tu.. hehehe.. terkena den.

Mau berpeluh aku habiskan Pizza ni.. nasib baik aku order yang regular je.. kalau yang besar mau pengsan aku dekat situ.

Pizza hut 8 Pizza hut 9 Pizza hut 10 

Sesekali ada masa terluang tu.. bawalah orang-orang yang tersayang makan dekat luar.. sekurang-kurangnya dapat mengeratkan kasih sayang antara pasangan tu.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. FUUUU, azam 2011 semua tercapai lah. tahniah!

    BalasPadam
  2. @Matjoe : Alhamdulilah Mat.. semua azam berjalan dengan lancarnya..

    BalasPadam
  3. skali skala tu.. bawaklah aku makan pizza skali.. ngeh3
    CASHOUT CHURPCHURP Pertama!!

    BalasPadam
  4. pizzahut makan kat situ sedap

    BalasPadam
  5. erm baru dating ngan enchik suami kat pizza hut semalam..:p

    BalasPadam
  6. huhuhu. bestnya. mkn untuk b2 tu kak, so mkn bnyk2 ckit, biar bsr mcm kte. kte dah debab dah skrg. baru 8 bulan tp brat dah 58 kg... huhuhuhuhu. bla nk kurus ni...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..