Aku Benci Shopping Dekat Tesco

5/25/2011 10:59:00 PTG , 10 Comments

 

Salam semua,

tesco 2

Salah satu sebab aku benci gi shopping dekat tesco adalah dekat bawah ni.. korang tengok apa dah jadi.. asalnya cuma nak beli Mashroom Sup, Kicap, Kurma & Kismis je.. last-last petik punya petik mau satu troli dah barang aku shopping.. hahaha

tesco 1

Korang tengok barang seciput ni je dah harga lebih RM1xx.xx.. kebetulan laluan nak balik umah aku ni melalui tesco so aku ajaklah cik pn singgah untuk beli barang yang dia teringin makan tu..

Nak dikatakan hampir setiap bulan kami berdua mesti shoping sakan macam ni.. untuk stok 1 bulan katanya.. hehehe

tesco 4

Tapi Kali ini barang paling banyak aku beli adalah untuk makanan & minuman kesihatan untuk cik malarang.. tengok tu berlonggok air untuk cik malarang.. hope dia minumlah semua air dekat atas ni.. walaupun aku tahu dia tak boleh nak minum susu.. tapi kali ni kena cuba juga.. untuk kesihatan beliau & Myvitrd Junior.. hehehe.

Silap-silap bukan wife aku yang minum ni tapi aku yang kena habiskan tak pasal-pasal nanti.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. haha kalo saye yg beli pon saye rase saye yg habiskan.. :P

    BalasPadam
  2. banyaknya stok susu.... kalau saya beli, saya sendiri habiskan... hehehe

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. hehe.. kalau bro dgn wife taj boleh abiskan, kasi kid aje laa.. hehehe.. bila due date?
    Kenapa Grapevine tak Muncul di Blog?

    BalasPadam
  5. inilah tempat pilihan saya... memang senang shopping dahlah tu cepat kat kaunter

    BalasPadam
  6. @peep : wah peminat susu juga ye.. wife kurang sikit.. sebab bila minum susu je mesti muntah..

    @Hanim Mahali : susu untuk stok si ibu dan org baru.. hehehe

    @Kid : hehehe.. Due insyaallah sama dengan aniversary kita orang hujung tahun ni.. Doa2 semua sihat

    @Sharinginfoz ; betul bro.. kalau g tesco ni.. mesti nak masuk semua lorong .. tu yg main tarik je.. last2 penuh troli..hahaha

    BalasPadam
  7. saya pun benci pergi tesco jugak..niat beli satu jerr trosss bertambah dua tiga hihi apapun semoga cik malarang sentiasa sihat

    BalasPadam
  8. tesco plg best bershopping...menepati citarasa..

    BalasPadam
  9. ahaaa. selalu macam ni jugak. mak siap list kan apa yang dia nak beli lepas tu kitorang adik beradik main letak je dalam troli. hehehe :)


    *tak suka susu. tak sedap. hehe

    BalasPadam
  10. Salah satu sebab aku benci gi shopping dekat tesco adalah dekat bawah ni.. korang tengok apa dah jadi.. asalnya cuma nak beli Mashroom Sup, Kicap, Kurma & Kismis je.. last-last petik punya petik mau satu troli dah barang aku shopping.. hahaha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..