Aku Benci Blog Eyriqazz

5/03/2011 08:33:00 PG 25 Comments

 

Salam semua,

Pagi-pagi ni je dah ada blogger bikin panas beb.. kalau korang nak tahu sebelum aku beranikan diri buat tajuk entri tu.. aku dah google dulu.. ada tak orang lain dah buat tajuk tu.. rupanya takda lagi dan aku rasa aku orang pertama kot benci blog eyriqazz ni.

Ok jom baca terus kena aku benci dengan blog eyriqazz @ tokey rimau ni.. mesti korang kata aku gila atau tak puas hatikan dengan eyriqazz ni.. ya memang tak puas hati .. sebab apa sebab lepas ni tokey rimau akan mula riak setahun beb..

Punca utama adalah didalam gambar dekat bawah ni

eyriqazz-nuffnang Tengok tu muka riak dia.. hahaha.. jejai tokey rimau ni senyum sinislah..

Ok sebelum korang nak tekan butang pangkah dekat atas tu.. teruskan pembacaan dulu ye.. jangan marah-marah dekat aku kalau ye pon aku benci dekat eyriqazz..hehehe

Sapa kata aku benci dekat eyriqazz.. mungkin orang kurang siuman je kot yang akan benci dengan blogger yang popular ni.. kalau korang nak tahu first time aku kenal dengan eyriqazz ni.. memang enjoylah.. sebab orangnya tidak sombong dan sangat peramah.

Bab anak emas nuffnang ke atau tidak.. apa korang nak kesahkan sebab itu dah rezeki dia.. sepatutnya korang cemburukan kejayaan dia.. macam mana dia boleh berjaya sekarang dan cuba cari apa kelainan blog dia dengan orang lain.

eyriqazz-nuffnang feutured blogger 

TAHNIAH AKU UCAPKAN KEPADA TOKEY RIMAU @ EYRIQAZZ kerana menjadi Featured Blogger untuk Nuffnang di Bulan Mei 2011 ni.

Sebenarnya dah lama aku nanti-nantikan eyriqazz untuk dimasukkan dalam featured blogger ni.. sebab secara peribadi aku katakan memang beliau layak duduk dalam senarai tu. (bukan bodek ye..hahaha)

Pesanan aku untuk semua blogger yang kekadang cemburukan kejayaan orang lain.. henti-hentikanlah perasaan dengki dan cemburu tu.. tak kemana pon cemburu anda tu.. blogger yang anda cemburui tu semakin hari semakin maju.. anda sendiri semakin mundur.. renung-renungkanlah ye.

Semoga eyriqazz terus maju dalam dunia blogging.. aku sentiasa ternanti-nantikan entri baru dari beliau.. go.. go.. eyriqazz.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

25 ulasan:

  1. salam, hikhikhik akak dh tau awal dh ;)

    gmbr hensem tu jgk dia dia buh...HAAHAHA

    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  2. miza dah baca semalam. tahniah kepada beliau :)semoga kita semua terus maju dalam dunia blogging :)


    Jemput ke: Blog Miza Yusof

    BalasPadam
  3. hmmm, mmg terbaik dowh bro gto ni.

    asyik dpt durian runtuh jer. agaaga, kita kene rajin berusaha dan follow his step kalau nak berjaya macam dia

    BalasPadam
  4. thanks bro for the support....hik3...sooner or later,who know rezeki bro pula kan?

    BalasPadam
  5. bestnye kalo bln dpn blog dla pulak ada kat situ..hehe

    BalasPadam
  6. tahniah eyriqazz..eyriqazz mmg sentiasa menjadi contoh dan pembakar semangat deqdeq utk terus menulis blog

    BalasPadam
  7. @yanmie : besan mesti kena tahu awal..hehe.. gmbr muka riak tu.. hehehe

    @Miza Yusof : wah lajunya dia tahu.. saya memang selalu tunggu setiap awal bulan sapa yg masuk carta.. sekali tengok tokey rimaulah.. hehehe

    @Bean Moreno : rezeki dia masyuk tahun ni..hehehe

    @Matjoe : betul tu mat.. dia ada simpan sesuatu rahsia dalam blog dia tu.. kena g selongkar tu.. hehehe

    BalasPadam
  8. @Eyriqazz : insyaallah.. memang sentiasa support tokey rimau ni.. ni mesti g keje pon senyum je.. hehehe

    @d_LA : hehehe.. tak maulah.. ramai lagi yg lagi layak.. blog ni..blog main2 je.. hehehe

    @Deqdeq : betul2 tu.. bulan depan kita minta belanja ayam penyek dekat dia.. hehehe

    BalasPadam
  9. hahahaa...... kejayaan dan usaha beliau yang kita semua perlu contohi.....

    BalasPadam
  10. Assalam...waahhh tahniah bro Eriqazz dh jd anak emas nuffnang...hek3

    BalasPadam
  11. ooo...agak kurang asam ar...terkena aku nih... muke da pink da nih... hahaha...

    BalasPadam
  12. suspend jer tajuk kan..igtkan benci psl apa..rupa2nya benci2 sayang nie...:)

    BalasPadam
  13. mmg layak pon eyriqazz terpilih untuk blogger of the month. br nk mrh kt tuan punya blog ni sbb entry mcm nk blame eyriqazz. hahah

    BalasPadam
  14. tahniah...

    p/s saya budak baru blaja...kalo salah tlg tunjukkan..

    BalasPadam
  15. me salah seorg yg mengagumi eyriqaz...;)

    BalasPadam
  16. Suspens je, ingatkan betul-betul benci tadi rupanya sayangggg...

    saya blogger baru menjadikan eyriqazz sumber rujukan dalam dunia blogging.

    BalasPadam
  17. Uihh bro...nie nie bukan setakat riak setahun lagi dah jadik KERA..wakakaka..KERA SUMBANG...wakakaka..He deserved it..tompang gembira sekali

    BalasPadam
  18. saya bila pulak ni? berangan jap...hehehehe



    New Entry: Keychain from china

    BalasPadam
  19. Terkono sat...hehe..Tahniah Eyriqazz...Cayalah.. :)

    BalasPadam
  20. baca tajuk pun dah tahu, ni mesti sebenarnya bukan benci coz I know you 'love' him. Ops!. Hehe..love his blog lah, I means. Cinta Hatiku kan selalu je menang contest kat blog dia. Sya pun skali skala je muncul sebagai winner kat sana. Huhu...

    BalasPadam
  21. ingatkan ape tadi..tahniah kat yang dah berjaya..perlukan masa dan semangat kental untuk berjaya

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..