Abg Salih Yaakob Memang Power Nak Kawin Lagi! | Wajah Bakal Bini Baru Abg Salih

5/12/2011 12:04:00 PTG , , 9 Comments

Salam semua,

Dalam menggemparkan dunia artis yang nak dikatakan setiap hari ada sahaja gosip cerai berai, tapi lain dengan artis, pelawak, penyanyi dan DJ ni iaitu abg Salih Yaakob yang khabarnya akan mencukupkan koata isteri ke-4.

Memang hebat abg Salih ni.. mana tidaknya ketiga-tiga isteri beliau mengizinkan beliau mencukupkan koata.. hehehe.. terbaru beliau dikatakan bakal mengahwini seorang pelajar UiTM berusia 24 tahun.. wah memang selera muda betul abg Salih ni.. hehehe


Emi gadis bertuah yang berjaya memikat abg Salih [Sumber dari Abg Nara]


Yang ni pulak 3 isteri abg Salih yang cukup bahagia sekarang ni..dari kiri; Norlizah Mohammad, Noraha Hamat dan Nor Farah Wahida Sulaiman. [Sumber  Dari Sini]

I Follow... wooo tak mau follow abg Salih.. cukup sorang je dalam hidup aku... hehehe... Semoga abg Salih sentiasa berbahagia dengan isteri-isterinya.

** Kalau perempuan boleh kawin lebih dari satu.. rasanya korang sanggup kongsi tak?


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. bertuah.... abang salih.. isteri sume cun2... emmm... dah jodoh...

    BalasPadam
  2. @consultant Al-Jabbar : tuah badan ni.. dapat betik muda.. hehehe

    BalasPadam
  3. sebenarnya bermadu itu indah jika saling bertoleransi,..
    ramai wanita yang tak faham tentang itu,.

    BalasPadam
  4. wow muda lagi tue...baguih2 abang jem nie hikhik...

    pstt: AHM kena setia pada yang satu jerrr ;)

    BalasPadam
  5. setuju ayat terakhir tu... sebagai manusia, korang *lelaki* sanggup ker?

    BalasPadam
  6. bro, ko xnk tambah cawangan ker?kehkehkeh..mantap ahh salih yaakob.. kene menuntut ne..kehkehkeh

    BalasPadam
  7. @mcm nilah : yang penting boleh adil.. tapi boleh adil ke ye?

    @Far_east : betul tu.. setia pada yg satu nak bawa masuk syurga jadi bidadari nanti..

    @Sharinginfoz : sapa nak menuntut kena bawa ayam hijau ni.. hahaha

    @Norizan : Tak sanggup..

    @darkbatman : setia pada yg satu je bro.. tak sanggup nak berkongsi kasih.. takut tak boleh nak adil..

    BalasPadam
  8. Kalau perempuan boleh kawin lebih dari satu.. rasanya korang sanggup kongsi tak?


    jgn la kuar kan statement mcm tu.. allah da bagi kaum lelaki untuk kawin lebih dari satu.. mesti ada sebabnye.. len kali jgn duk bergosip.. g amik sejadah g smayang.. n tawakal..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..