Tiba-tiba Popular di Innit Nuffnang Korang Pelik Tak

4/01/2011 10:20:00 PG 9 Comments

Salam semua,

Entri ke-3 aku untuk pagi ni.. entah kenapa tiba-tiba banyak pulak idea yang nak keluar dekat kepala ni .. Sebenarnya baru tadi aku gi ping entri aku dekat innit nuffnang.. dah jadi rutin biasa kalau lepas buat entri baru mesti aku nak ping supaya rakan-rakan blogger boleh baca.

Tapi pagi ni satu kepelikkan berlaku.. korang tengok sendiri print screen yang aku baru ambil ni.. korang percaya atau tidak apa yang tengah berlaku.. ikut logik akal aku yang masih waras ni.. macam tak masuk akal je..

Pelik tapi Benar..
Kalau betul caranya.. aku nak gi menuntutlah dengan mamat tu..hehehe.. mana tahu ada petua yang aku tak tahu ni..

Nota kaki : Apa pandangan korang pulak yang selalu ping dekat innit ni? 

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. kadang2 asyik org yg sama je popular kt innit...
    cik ila rase mcm ni,auto publish byk2,pastu ping kat innit..dengan syarat,dlm 1 hari tu,kene sediakan byk entri...msti femes nnti..ala2 ben ashaaari..hehe

    slm perkenalan,cik ila jumpa kt innit..

    BalasPadam
  2. memang mencetuskan KONTROVERSI laaa.....mungkin teknik black hat nie... NANG INNIT untuk LAPAN slot ... memang tak logik...

    BalasPadam
  3. huish!! pelik tuh.. hurm.. mcm mane tuh yer.. huhu

    BalasPadam
  4. heheh mamat tu aku kenal, die student it di uia, die juga ade website untuk download, dari sumber yg boleh dpercayai pihak nuff sedang siasat,

    Terkini : Apa Itu April Fool?

    BalasPadam
  5. a'ahlah...glemer tul mamat tue...hehehe..teknikal error ke..

    BalasPadam
  6. Memang pelik lah, actually dari pagi-pagi lagi dah mcm nie...Intan rasa mesti dia ada gunakan some sort of "hack" coz mmg tak masuk akal.

    Hopefully kalau dia ada main "hack" jangan lah buat lagi...

    BalasPadam
  7. tu la pelik gak kan cene leh jd cenggitu......ermmm

    BalasPadam
  8. klu dia boleh hack innit tu. terer oh

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..