TGV Birthday Surprise for Nuffnangers

4/11/2011 03:32:00 PTG , , 5 Comments

 

Salam petang semua,

Sambil-sambil online dekat Intech-Uitm Seksyen 17 ni.. aku sempat aku buat blogwalking ke beberapa blog.. tiba-tiba aku terpandang satu entri dari Mama Zharfan.. katanya dia dapat hadiah birthday dari nuffnang.. wah dalam sebuk geng-geng blogger melompat sana sini.. nuffnang masih sudi memberikan hadiah kepada blogger2.. ni pancing undi macam pilihan raya sarawak ke?.. hehehe.

Dengan sepantas kilat aku pon bukalah email aku.. sekali aku tengok aku pon dapat jugalah hadiah dari nuffnang.. yahoooo.. bestnya bertambah sayang aku dekat nuffnang ni.. rasanya kalau aku melompat juga mesti tak rasa aku hadiah dari nuffnang ni.. hehehe

Nak tahu ke hadiah apa?.. jom tengok print screen email dari nuffnang sini

tgv birthday Surprise for nuffnangers

Haaa dah tengok.. tulah dia hadiahnya.. kata eyriqazz tuah ayam nampak dikaki tn myvitrd nuffnang je yang tahu.. hahaha.

Terima kasih nuffnang.. terima kasih juga dengan TGV… Rasa-rasanya aku nak bawa sapa ye teman aku gi TGV ni.. hahaha.. sapa lagi kalau bukan kekasih dihati.. cik.pn malaranglah..

Dia tak tahu ni aku dapat hadiah ni… biar dia baca entri ni sendiri.. tak mau gi tahu dia dulu.. maklum jelah dia tengah sebuk berperang dalam dewan exam tu.. kesian dia.. pagi2 jam 4.00 dah bangun study.. aku pulak macam biasalah buat taik matalah..hahaha

Oklah aku rasa tak lama lagi kot cik.pn nak keluar dari dewan exam tu.. aku nak cau dulu ye.. panas macam kena salai dekat sini.. huhu.

Nota kaki : Tuah orang yang setia dengan nuffnang nilah hadiahnya.. Tak jadilah nak lompat..hahaha

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. hahaha..... birthday ku bulan doblas..

    akan ku tunggu lagi.....

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  2. haha..tahniah..tapi yg dah dapat awal dari abg bulan 12 hari tu,hehe...

    BalasPadam
  3. @sharinginfoz : tunggu birthday nanti..dpt juga tu..

    @sumijelly : wah lama lagi tu.. sempat tiket habis ni.. heheeh

    @malarang_kak : heheeh.. jom syg pilih nak tengok cita apa.. abg belanja..hehehe

    BalasPadam
  4. Tahniah...ha3 saya pun dapat gak bulan 2 hari tu. saya guna pass tu tgk citer shoalin temple dengan The Green Hornet.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..