TERKINI : SAHAM BANK RAKYAT DIBUKA SEMULA

4/06/2011 11:17:00 PG , 9 Comments

Salam semua,

Baru je tadi wife aku call kata staff dekat opis dia ada staff yang inform yang saham bank rakyat telah dibuka semula untuk semua ahli dan pelanggan bank rakyat.



Satu berita gembira yang dah lama aku nanti-natikan.. kalau betul nilah peluang korang nak melabur dalam bank rakyat ni.

Untuk mengesahkan berita tersebut aku terus semak dekat facebook bank rakyak.. ternyata betul apa yang wife aku cakap tadi.. berita telah tersebar di facebook bank rakyat.

Dekat bawah ni ada print screen dari pertanyaan salah seorang kepada staff bank rakyat


Nota kaki : Dari sumber yang aku baca saham ini boleh dibeli sekarang sehingga tempoh semua saham habis dijual.. so kalau berminat cepat gi bank rakyat untuk membeli saham tersebut.

** Aku nak gi bank ni.. nak gi beli juga.. nanti kalau berjaya aku kongsi lagi... 

Update : Baru call bank rakyat.. katanya sapa2 boleh beli janji dah berumur 18 tahun ke atas & tak pernah muflis.. baca K/P  dan jangan lupa bawa duit RM500.. tu sahaja..
 
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. heheh den x de bank rakyat :P

    Terkini : Aku VS Nuffnang

    BalasPadam
  2. @suffer8zine : yang takda pon boleh beli juga saham tu.. cuma kena buka buku RM20 dah tu dah boleh beli.. mudah je..

    BalasPadam
  3. kalau saya tak blogwalking nie, seriously saya tak tahu...thanks byk2 for the info...saya gunakan sikit info awak utk diletakkan pada blog saya ya???boleh??

    BalasPadam
  4. alamak mengapa saya tak tahu ni..... esok nak pergi, thanks bro

    BalasPadam
  5. bagus ke saham ni.. tak biasa.. biasa dengan amanah saham bumiputera je..

    BalasPadam
  6. fairus :
    dividen yang dibayar oleh asb utk tahun 2010 adalah sebanyak 7% something...bank rakyat pulak 15%...
    pilihan di tangan anda :D

    BalasPadam
  7. @nanne-manja : boleh2 sebar2kanlah ye..

    @Sharinginfoz : sama2..cepat g bro..pagi2 tunggu depan bank ye.. hehehe

    @fairuz : ASB 7% Bank rakyat 15% tu bezanya

    BalasPadam
  8. bijak2...aku pun baru tahu malam ni ,,esok nak kena g juga untuk tambah je sbb mmg dah lama ada saham tu tapi x leh tambah dulu..ada peluang ni jgn lepaskan untuk jangka panjang mmg bagus..tapi tu le hanya RM500 je..minta2 dorang up sikit pas ni kan

    BalasPadam
  9. Thankz for the info...ZYASH takkan lepaskan peluang....

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..