Spageti Air Tangan Isteri

4/17/2011 12:38:00 PTG , , 7 Comments

 

Salam hujung minggu semua,

Alhamdulilah kenyang dah aku hari ni.. mana tidaknya baru je kejab tadi cik.pn malarang masakan spageti dekat aku..emmm sedapnya.

Hujung minggu nilah baru dapat rehat dekat rumah mana tidaknya dah lebih 2 bulan asik full je aktiviti hujung minggu dengan kejelah.. balik kampunglah.. kenduri kawinlah.. entertain keluargalah… alhamdulillah minggu ni free. so dapat lepak dekat rumah sambil layan Astro B.yond

Rugi apa kalau dah ada Astro ni jadikan perhiasan je dekat umah.. hehehe..

Aku nak kasi korang terliur tengahari ni.. jom layan masakan air tangan isteri aku hari ni.

spageti 1spageti 2 

Dalam proses masak ni… spageti dari jenama SAN REMO jadi pilihan

spageti 3 spageti 4

yang ni dah siap masak ni.. tengok tu siap ada asap lagi kuah spageti tu…

spageti 5

spageti 6

  Ready to hidang… tak sabar ni… cepatlah sayang.. lapar ni.. hehehe

 spageti 7 nilah dia spageti yang dah ready nak masuk mulut aku ni.. sedapnya.. nyami2

Lepas layan spageti ni.. mata dah jadi beratlah pulak.. kalau dapat bantal ni.. best juga.. emmm rasa-rasa petang ni nak g jalan-jalan mana ye syg.. kasi idea sikit… abg dah kenyang ni.. idea takdalah.. hehehe

P/S : Terima kasih sayang masakkan abg hari ni.. “Love u Sygku

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. sedapnyaaaa ! dah lama tak makan.

    BalasPadam
  2. @miza yusof : memang sedap ni.. he2 ada lagi sikit sini.. he2

    @esempoi : mai datang sini..ada lagi sikit ni..he2

    BalasPadam
  3. kekadang masak sendiri lagi sedap, ada mushroom le pula sedap ni

    BalasPadam
  4. kid pun ada buat spaghetti gak... sedap kan? mudah...
    http://shakiddo.blogspot.com/2011/02/resipi-spaghetti-bolognaise-chef.html

    BalasPadam
  5. @sharinginfoz : betul2 tu...lagi2 air tangan org tersayang.. hehehe

    @Kid : wah boleh masuk Master Chef lah lepas ni.. heehhe

    BalasPadam
  6. lama la x masak spegethi ni.....hehehe......

    nanti nak maska balik... sbb skrg tak larat la...hehehe


    Sumijelly.com

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..