Sambung Study Ke Mesir | Selamat Jalan Rakan-Rakan

4/26/2011 08:23:00 PTG , 0 Comments

 

Salam semua,

Sedih rasanya dihati.. bila nak tinggalkan tempat kelahiran ni, rakan-rakan.. dan orang yang disayangi.. mana tidaknya lepas ni tak tahulah berapa lama lagi akan balik Malaysia semua.. kalau ikutkan perancangan mungkin lagi 3 tahun kot.

klia-mesir 1 Sedih nak tinggalkan Malaysia ni

Mungkin itulah antara kata-kata yang terdetik dihati sepupu cik. malarang yang telah bertolak ke Mesir pagi tadi jam 3.15 di KLIA.

klia-mesir 17

Kalau korang masih ingat krisis Mesir bulan lepas.. sepupu wife aku adalah salah seorang pelajar yang telah dibawa pulang ke Malaysia.. dan ekoran keadaan ketegangan di Mesir telah reda.. pelajar yang telah dibawa pulang oleh kerajaan Malaysia telah di beri kebenaran untuk pulang semula menyambung penganjian di Mesir.

So malam tadi sempat aku ambil beberapa gambar kenangan untuk tatapan family sepupu wife aku yang kini berada di Penang.. Ibu bapa mana yang tak sedih bila anak jauh di mata.. so kalau ada gambar ni dapatlah lepaskan rindu dia orang..

klia-mesir 2

 klia-mesir 3 Adik beradik yang sentiasa bersama di mana sahaja… yang sorang tu kekadang gedik lebih sikit… hehehehe.. banyak lagi gambar gedik dia dekat bawah ni.. dia suka bermanja-manja dengan kak dia..

klia-mesir 4

 klia-mesir 5

Yang pakai kopiah hitam tu yang akan sumbung study dekat mesir

klia-mesir 6

Terima kasih ye.. kepada yang belanja kami malam tadi..

klia-mesir 7

Kalau dah hantu internet.. dekat mana-mana pon nak online juga

klia-mesir 8

 klia-mesir 10

 klia-mesir 11

muka tak sedih pon nak g jalan jauh ni..

klia-mesir 12

 klia-mesir 13

 klia-mesir 14

ni mesti gambar aku dah sampai mesir ni..

klia-mesir 15

 klia-mesir 16

 klia-mesir 18

Menuju ke pintu pelepasan Antarabangsa

klia-mesir 19 klia-mesir 20

Nota Pesanan : Selamat jalan Muhammad Akasyah.. jaga diri baik-baik… kami di Malaysia mendoakan kejayaan anda disana… AMIN

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..