Rahsia Tempat Sensetif Lelaki

4/11/2011 04:07:00 PTG 4 Comments

Salam semua,

Selalu kita dengan anggota sensetif wanita.. opss.. tapi kali ni korang pernah dengar tak tempat sensetif lelaki.. sorry ye ni bukan entri kelucahan ye.. jangan salah anggap.. baca sampai habis dulu baru buat andaian.. saya tak bersalah..hehehe

lelaki berotot
Sekadar Gambar Hiasan
Apa yang menarik petang ni.. aku tak tahulah sapa yang gi gatal tangan buat carian dalam blog aku pasal tempat sensetif lelaki.. hahaha.. nak kata lelaki yang cari pasal apa.. aku rasa ni mesti pompuan punya koje ni.. hahaha.. baik korang mengaku cepat sapa yang punya kerja ni.. hehehe.

tempat sensetif lelaki

Aku tak mau gi tahu mana tempatnya sensetif lelaki.. sebab itu rahsia aku.. hahaha.. kalau nak cuba google dekat eyriqazz atau jejai mungkin dekat sana ada jawapannya..hahaha

P/S : blog ini bukan tempat mencari lokasi sensetif.. nak tahu mana lokasi kawin dulu.. hahaha

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. hikhik dah agak dah mesti ada orang search punyer tajuk cenggitu...agak2nyer sapa lah kan?

    BalasPadam
  2. @far_east : hahahah.. entahlah sapa.. mesti tak mengaku punya

    BalasPadam
  3. salam ziarah dari UK..ziarah terakhir kot dari UK ni..esok me dh balik Msia :) tq sbb sudi singgah kat my blog :)

    entry 18sx ker ni heehe

    BalasPadam
  4. Selamat kembali Ke Malaysia.. lepas ni boleh aktif join evenlah ye

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..