PERODUA – BEZZA | Bayangan Atau Realiti

4/22/2011 09:00:00 PG , 7 Comments

 

Salam semua,

perodua-bezza 001 Perodua - Bezza

Ingat tak korang dengan model yang dipamerkan di KLIMS beberapa bulan yang lalu di PWTC yang mana perodua syarikat pengeluar kereta tempatan menampilkan satu model baru yang bakal dibangunkan dengan model diberi nama Perodua Bezza.

Tadi aku menerima kiriman email dari cik pn. malarang yang mana aku nak kongsikan view keseluruhan model perodua Bezza ini.

perodua-bezza 003

        perodua-bezza 004 perodua-bezza 005   

        perodua-bezza 006

  perodua-bezza 008

        perodua-bezza 009 perodua-bezza 010 

        perodua-bezza 011 perodua-bezza 012

        perodua-bezza 013 perodua-bezza 014

perodua-bezza 015

        perodua-bezza 016perodua-bezza 017 

        perodua-bezza 018 perodua-bezza 019

        perodua-bezza 020 perodua-bezza 021

           perodua-bezza 022 perodua-bezza 023

           perodua-bezza 024 perodua-bezza 025

           perodua-bezza 026 perodua-bezza 027

           perodua-bezza 028 perodua-bezza 029

Dibawah ada sedikit paparan video sumbangan dari youtube

    

APA PANDANGAN KORANG DENGAN MODEL INI JIKA IANYA MENJADI KENYATAAN PADA SUATU HARI NANTI?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. Seriously futuristik. Pintu depan bukaan 90degree? Giler ah. Mesti kalau pintu belakang dia rosak, mahal nak repair kan? hehe

    Aku harap kereta ni hybrid dan harga yang berpatutan (jangalah sampai ratus ribu kalau hybrid pun)


    Terbaru >A Trick On How To Get A Featured Post @ Innit.Nuffnang >World’s First Dual-Core Android Smartphone - LG Optimus 2X >Promo MLM Cara Bodoh

    BalasPadam
  2. @phreak-id : aku pon suka tang pintu dia.. sebab kalau aku nak bawa atuk aku yg strok tu jalan2 senang nak masuk dalam kereta.. siap bangku boleh pusing tu..

    @Sharinginfoz : memang bro

    BalasPadam
  3. memang cool keretani..nampak pun luas...blela consider utk 2nd car kan bro?

    BalasPadam
  4. mmg cantik la kreta ni....mmg cool n nmpk lebih futuristik.....best nye klu dpt satu...hehehe

    BalasPadam
  5. @eyriqazz : betul bro.. angan2 nak jadikan 2nd car dah ada hehehe

    @suffer8zine : tulah.. memang oklah

    @Mira mustaza : tunggu kalau dah keluar boleh beli..hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..