Nuffnang Dijangkiti Virus Kolony

4/15/2011 10:04:00 PG , 6 Comments

Salam semua,


Sebenarnya dari semalam lagi aku dah perasaan ada satu kelainan setiap kali aku buka akaun nuffnang.. mana tidaknya setiap kali buka link atau tab dalam nuffnang akan terpapar satu popup seperti dekat bawah ni yang ada tertera iklan Kolony.


Aku rasa macam mengganggu sedikit setiap kali aku nak buka akaun nuffnang.. apa pandangan korang ye.. mula-mula aku ingat nuffnang kena jangkitan virus.. rupanya tidak.. hanya kesan dari virus kolony je.

Nota kaki :  Sejauh mana korang tahu tentang kolony ni.. nak tahu lebih lanjut terjah sini

** Tengah mencari idea nak buat entri apa hari ini... apa yang korang nak tahu dari blog ni?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. Annoying! Dan sejujurnya, mmg tak berminat pun nak tau pasal Kolony tu. Huhu.

    BalasPadam
  2. Mengganggu sangat..tak patut kalau nak beriklan pun buat macam ni..kena tunggu beberapa saat baru hilang..

    BalasPadam
  3. a'ah bukak td ade bende alah tue..nyibuk je..

    BalasPadam
  4. ape kena mengenanya dengan nuffnang kolony ni

    BalasPadam
  5. bukan mengganggu lagi tapi dah tahap menyampah...lama lak tu..pastu bukan skali byk kali..

    http://faisalapardi.com/

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..