Nokia C3 + Free 4GB microSDHC card = RM400

4/10/2011 01:24:00 PTG , , 12 Comments

 

Salam semua,

Nokia center 1

Semalam aku bawa cik.pn bersama adik dan sepupu beliau gi jalan-jalan dekat Plaza Lowyat.. sebenarnya pada niat asalnya hanya nak gi jalan-jalan sahaja.. tapi akhirnya terjebak masuk ke kedai Nokia ni..

Tengok tu cik.pn siap dah duduk dekat kerusi depan counter lagi.. ada benda dia nak tanya kot.. layan dulu gambar dekat bawah ni kalau nak tahu.

Nokia center 2 Nokia center 3 Nokia center 4

Rasa-rasanya apa yang cik.pn buat dekat kedai ni.. dari tadi senyum je.. rasanya macam ada sesuai yang dia nak bagi tahu ni.. jom tengok dekat bawah ni

Nokia center 5 Nokia center 6 Nokia center 7

Akhirnya Nokia C3 menjadi milik cik.pn malarang.. kalau korang nak tahu.. sekarang ni cik.pn tengah sebuk godeh-godeh handphone baru beliau.. Tapi apa yang bestnya aku dah installkan Nokia Ovi store dekat dalam Nokia C3 beliau supaya setiap entri terbaru yang aku buat dia boleh baca dalam handphone baru dia tu..

Nota Kaki : Dapatkan update terkini entri blog ini dengan Mendownload Myvitrd Ovi Store ke dalam Handphone anda sekarang.

** Kelebihan Nokia C3 antaranya boleh access Facebook & Twitter

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. wah..
    bleh thn la hrga dia..
    nie yg wat mcm nk beli jgk nie..hehe~

    BalasPadam
  2. @syuhada : harga tak mahal sangatlah..kira oklah.. mampu milik

    BalasPadam
  3. @sharinginfoz : tulah pasalnya.. sebab tu aku sebat awal2 heheehe

    BalasPadam
  4. makin rmi guna C3 skang.. ekonomi :)

    BalasPadam
  5. harga mcm menarik. nak tunggu hp skrg betul2 teruk a baru ada alasan nak beli baru.

    BalasPadam
  6. harga mcm menarik. nak tunggu hp skrg betul2 teruk a baru ada alasan nak beli baru.

    BalasPadam
  7. bercadang2 jugak dgn c3 nie...ermmm tunggu cik pn malarang review sket dulu lahh.. bley...?

    BalasPadam
  8. @athirah : memang ramai sebab harga ekonomi

    @transformed : tunggu jangan tak tunggu..hehehe

    @far_east : hehehe.. nanti sya suruh dia buat review..sebab dia yg gunakan.. saya nak review tak pandai..hehehe

    BalasPadam
  9. @phreak-id : hehehe..tak ada saja buat promosi sendiri.. kasi promot nokia smartphone je.. tanda terima kasih dekat nokia bagi buffred earning..hehehe

    BalasPadam
  10. I have access to wireless network, the only thing to connect through computer is to adjust proxy servers address in LAN setting. When I use internet explorer for first time I will enter user and pass. How can I use my Nokia n96 to use with this network? Thanks

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..