Macam Mana Nak Buat Lebat Dekat Perempuan

4/18/2011 10:07:00 PG , , , 14 Comments

Salam semua,
Maaf kalau entri ni ada sedikit unsur kelucahan.. bukan apa sebenarnya… aku pon dah mula naik heran, semakin hari semakin menjadi-jadi pulak pemburu keyword lucah dalam blog ni.
Love_bite
ni ke yang korang sebuk nak cari?
Korang ingat mentang2 aku dah kawin.. aku nak cerita ke pasal cerita dalam kelambu dalam blog ni.. ohhh kalau itu anggapan korang.. korang silap ye.
Aku berblog pon ada etika juga.. sebab bukan aku sorang je yang baca blog ni.. dalam sehari beribu2 pengunjung baca entri dalam ni termasuklah ibu mertua aku.
keyword 18sx
Tolonglah jangan korang nak jadikan blog aku tempat nak cari bahan yang tak berfaedah ye.. kalau berbentuk ilmiah mungkin aku kongsi.. tapi kalau berunsur 18sx sorry mungkin anda silap.
Aku rasa bab-bab cerita kelambu ni.. korang tak payah nak belajar.. nanti bila korang dah sah jadi suami isteri benda tu secara automatik korang pandai.. hehehe.. betul tak Jejai? tapi kalau nak cari tips kebahagian suami isteri boleh google dalam blog tokey rimau.. eyriqazz.. hehehe
Oklah aku tak nak melalut panjang-panjang ni.. nanti merepek2 yang keluar..
P/S : Kawin dulu baru boleh tahu macam mana nak buat lebat tu…hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. HAHA. apa yang elbatnya bro ?
    adoiii la! macam-macam lah yang dorang cari. tak pasal-pasal blog ini ada bau bau kelucahan :D

    BalasPadam
  2. @Miza yusof : huhu.. tolong jgn cop blog ni sebagai lucah... hehehe..

    BalasPadam
  3. hahaha kesian kamu tak pasal2 jadi mangsa orang yang tak bermoral kan?

    BalasPadam
  4. Hahaha...benda2 camtu pun dorg nak gugel gak kan..

    BalasPadam
  5. @far_east : tulah.. jadi mangsa keadaan.. huhu

    @Cik Shinju : ni kes budak2 bujang ni..

    @suffer8zine : budak2 gersang punya kerja ni bro.. hahaha

    BalasPadam
  6. blog saya lg dahsyat. org asyik cari info pasal GAY MELAYU jer. naik pening dengan gelagat org2 sekarang ni.

    BalasPadam
  7. eja love bite pun tak betui hehe..teruknyer org tu

    p/s: link mata ayer download takda ke lg

    BalasPadam
  8. @Blogger melayu Jawa : nilah agaknya hadiah bila dapat sitelink dari google.. asik benda pelik je dia orang cari.. sabor jelah bro

    @Nuriz : hehehe.. dia eja "Lebat je" asal boleh je dia orang ni.. hahaha

    BalasPadam
  9. cmner nk srch ape yg org srch dkt blog kta ye? haish~~ sy ni bkn reti sgt..org wt blog..sy pon wt blog jgk..ehhehe sla beri tnjk ajr.. tq

    BalasPadam
  10. ntah per2 search mende merepek...myvitrd mesti terer IT leh kesan...leh ajar tk nak tgk camne carta tu?

    BalasPadam
  11. salam...

    fuhh..bukan main lagi kesan kegigitan cinta..lebam birat jadinya...

    sy setuju..sape2 yg xtau camne nak bt kesan love bit* tu moh kawin cepat2..hihihi

    BalasPadam
  12. salam .....alhamdulillah masih ada orang baik seperti awak,boleh tolak benda macam ini dan lagi bagi nasihat pada dia,semoga amalan2 kamu diqabulkan di sisi allah subhanau wataala- dan semoga semua orang berkonsi buat baik seperti kamu.,....

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..