Maafkan Aku Kerana Memaksa Hack Wifi Kau

4/28/2011 09:36:00 PG , 6 Comments


Salam semua,
Setelah hampir seminggu aku mencuba bagaimana nak hack wifi yang ada key ni.. akhirnya aku berjaya hari ni. Apa pon ribuan terima kasih kepada bro shakiddo yang membantu aku software apa yang boleh digunakan untuk crack key wifi ni.
hack wifi wep
So kalau korang nak menuntut ilmu boleh terjah entri dia di sini http://shakiddo.blogspot.com/2011/04/anda-ingin-crack-wep-anda-nak-reveal.html sebarang pertanyaan korang boleh tanya atau email dekat dia je.
Nota pesanan : Kalau dah tahu caranya.. jangan buat jahat ye.. gunakan ilmu yg ada tu untuk kebaikkan sahaja

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. menarik ! nak pi terjah sat :D

    BalasPadam
  2. maknanya leh pakai orang punya wifi ker...?

    BalasPadam
  3. whoaaa.... dasat tu.... lepas nie boleh jadi hackers la pulak....hehehehe

    BalasPadam
  4. @Miza Yusof : pegi terjah..jgn tak pergi ye..

    @sW33tdARLing : ya boleh... hehehe

    @hazman : main-main je ni.. hackers tu takdalah.. hehehe

    @Sharinginfoz : takpe boleh belajar bro..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..