Hadiah Honda City Untuk Pengguna Digi

4/20/2011 09:46:00 PTG , , 4 Comments

Salam semua,

Siapa sangka hanya dengan mengantar SMS sahaja anda boleh memenangi sebuah kereta Honda City.. Percaya atau tidak?

honda city - digi

Kalau tak percaya.. mai sini aku nak kasi korang buka mata untuk percaya apa yang aku cakap ni.. sebenarnya bermula 18hb April 2011 sehingga 12hb Jun 2011, DiGi sedang mengadakan satu contest “senang-senang Menang” untuk pelanggan setia DiGi Prepaid.. jadi digi Pospaid kena tengok-tengok je ye.

senang-senang menang Digi 

Apa Hadiah yang ditawarkan oleh pihak digi untuk pemenang contest ni?

digi-contest-senang senang menang 1

Setiap minggu pelanggan bertuah akan memenangi sebuah kereta Honda city, selain itu juga terdapat hadiah harian berupa Apple iPad dan WayWay GPS.. emm macam mana hebat tak hadiah-hadiah tu?

MACAM MANA SAYA NAK SERTAINYA

Step 1
Send ON WIN to 2882 to subscribe to the content service and participate in the SMS Trivia Contest. Once subscribed, participant will receive 2 contents per day - one charged at
RM 3 + one free.

Step 2
Answer as many questions as you want via SMS over the next 24 hours. Each question is FREE and each answer is 10sen per SMS reply.Each correct answer will earn you 1 point. Bonus questions will garner 5 points! The participant with the highest accumulated points for the day and for the whole game week wins!

digi-contest-senang senang menang 2

So apa tunggu lagi, kalau belum ada prepaid Digi dapatkan sekarang dan yang dah jadi rakan prepaid DiGi masuk sini untuk maklumat lanjut “saya nak menang Honda City

Nota kaki : Siapa tahu tuah anda minggu ni dapat sebuat honda city.. bak kata orang tuah ayam nampak di kaki.. tuah manusia siapa yang tahu.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Dah excited bila baca untuk plangan Digi tadi.Ingat nak join dah tp bila tengok untuk pengguna prepaid je terus rasa xbest.Huhuhuhu...Honda city tu!

    BalasPadam
  2. I was wondering if you ever considered changing the structure
    of your site? Its very well written; I love what youve got
    to say. But maybe you could a little more in the way of content so people
    could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having
    one or 2 images. Maybe you could space it out better?


    Feel free to visit my page - workouts to improve vertical jump

    BalasPadam
  3. Thanks for the auspicious writeup. It in truth was once a enjoyment account it.
    Look complex to more delivered agreeable from you!
    By the way, how can we keep in touch?

    My homepage :: the art institute of seattle

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..