Geng Menyusahkan Orang Ramai Hampeh Betul

4/17/2011 10:56:00 PTG 7 Comments

 

Salam semua,

Petang tadi aku pegi satu taman perindustrian area umah aku untuk cari kedai alat ganti kereta… pusing punya pusing memang susah aku nak cari kedai tu.. bukan takda signboard.. tapi papan tanda tu dah jadi macam dekat bawah ni.

papan tanda

Aku bukan cari no.telefon along… aku cari no. jalan.. hampeh betul!

Bangang punya orang yang buat kerja ni.. bukan menyusahkan aku je.. tentu ramai yang merungut bila datang taman perindustrian ni.. mana tidaknya semua papan tanda jalan dah rupa macam dekat atas ni.

Rasa-rasa korang apa yang patut kita buat dengan orang macam ni.. menyusahkan orang betul.

P/S : Harapan aku agar pihak berkuasa tempatan dapat memantau masalah ini.. semakin menjadi2 pulak.. tak cukup dekat tiang lampu, dinding umah sewa.. ni pulak dekat papan tanda jalan pulak… dari apa yang aku tengok semua papan tanda jalan dah penuh dengan iklan neraka ni.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. sampai tak nampak apa yang ditulis dekat situ .. iklan2

    BalasPadam
  2. Ni nak ambil kesempatan dalam kesusahan orang le ni

    BalasPadam
  3. betul laa..skrg nie makin menjadi2 iklan nie ditampal..sampai tersesat kita dibuatnya nak mencari nama jalan kdg2 tue...

    BalasPadam
  4. @sabree hussin : memang tak nampak apa pon iklan je

    @JuvltArs : betul2 kita bakor je.. hehehe

    @Sharinginfoz : memang betul tu... hampeh betul orang ni

    @Far_east : semalam siap kena kejar anjing lagi dek gara-gara silap jalan..huhu..

    BalasPadam
  5. tu laa kan, hampeh jer.

    p/s: bayar 10300 tu kalau pinjam sebulan

    BalasPadam
  6. kena kejar anjing? hikhik sabor jerr lah kann

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..