Fast and Furious | Fast Five

4/28/2011 04:44:00 PTG , , 4 Comments

 

Salam semua,

Sebut sahaja cerita Fast & Furious ni.. semua siri dari 1 hingga 4 semua aku dah tengok.. kekadang siap ulang 2 ke 3 kali lagi.. sebenarnya aku ni peminat cerita berbentuk perlumbaan dan modifikasi kereta…

fast-five car

So tak lama lagi Fast Five akan muncul .. bagi peminat-peminat lumba kereta pasti takkan lepaskan peluang untuk menonton nanti.

Korang boleh layan trailer dari youtube ni

Nantikan kemunculannya 5 Mei 2011 nanti.. layan… jangan tak layan..

Nota Pesanan : Lepas tengok baru boleh buat review.. bila nak tengok ni ye? :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. dah tengok!hihi.dekat sini keluar awal :P.selamat menonton!

    BalasPadam
  2. @sizuka : wah dari negara ni.. awat cepat sangat dah tengok.. dekat sini tak muncul2 lagi pon..

    BalasPadam
  3. hurmmm..... kalau tak silap bro JEJAI dapat tengok premiere screening kat KLCC .... jeles siot...

    BalasPadam
  4. @sizuka : wah mesti bestkan..baru juga lepas tengok semalam

    @Farah : best tak sygku malam tadi..

    @Hazman : ya betul2 siap bawa bini dia lagi.. Zaid, Shah, phreak-id bos Nuffnang pon ada.. Memang terbaiklah

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..