Eyriqazz Masuk Astro 502 Bernama TV | Boleh Caya Ke?

4/24/2011 11:19:00 PTG , 11 Comments

 

Salam malam semua,

Sebelum nak tutup mata ni aku nak share beberapa keping gambar yang sempat aku ambil tadi masa siaran Astro 502 dalam segmen F.y.i di Bernama TV

nuffnang astro 502 1

Mula-mula aku tak percaya eyriqazz masuk Astro 502.. sekali cik malarang cakap.. “abg tu muka eyriqazz dekat dinding tu” apa lagi terus ambil camera capture sebagai bukti.. aku dah agak dah tokey rimau mesti riak satu bulan punya.. hehehehe.

nuffnang astro 502 4 Cari cepat mana satu yang namanya eyriqazz tu

Apa pon aku ucap tahniah kepada nuffnang dan churp-churp kerana berjaya menjadi syarikat pengiklanan kepada blogger-blogger dalam dan luar negara.

Sepanjang aku bersama nuffnang aku sangat gembira dan berterima kasih sebab bukan sahaja pendapatan sampingan yang aku dapat.. malah ramai rakan blogger baru yang aku dapat jumpa setiap kali aku joint event-event yang diadakan oleh nuffnang.

Layan gambar-gambar yang aku sempat capture tadi

 nuffnang astro 502 2

 Nuffnang adalah salah satu syarikat pengiklanan untuk blogger

nuffnang astro 502 3 Churp churp merupakan adik beradik kepada nuffnang yang digunankan untuk membuat pengiklanan melalui twitter dan facebook

nuffnang astro 502 6

Timoty Tiah, Pengasas nuffnang

nuffnang astro 502 5 Antara sebahagian kakitangan nuffnang

nuffnang astro 502 7

Red Mummy, sapa tak kenal blogger popular yang bakal bergelar jutawan

So kepada blogger yang ingin mencari pendapatan sampingan melalui pengiklanan diblog nuffnang adalah pilihan terbaik anda.

“SELAMAT DATANG KE KOMUNITI NUFFNANG

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. hak3..terkena juga aku..oh ya..blog wife bro sudah kena tegur...tgk2la ya..ni bukan sebulan,mau makan setahun ni...hak3..

    BalasPadam
  2. @eyriqazz : tq eyriqazz atas teguran dalam blog wife aku tu.. nanti aku g tengok.. Baguslah nuffnang semakin dikenali ramai.. tempias kena jugalah dekat blogger cap ayam ni.. hehehe

    BalasPadam
  3. myvitrd,
    nampak tak minah yg baju hijau dlm gambo tu jugak... hehehehhehe. cuba teka sape?

    BalasPadam
  4. @ciklilyputih : alamak!! aku ingat eyriqazz sorang yg bangga setahun.. rupanya ada kawan dia sorang lagi tu.. hehehe.. tahniah2 popular korang semua malam ni.. hehehe

    BalasPadam
  5. cayalah memang gempak masuk astro

    BalasPadam
  6. hmm, gto kan tokey rimau, aku tak heran.

    agagaga, termengumpat lak

    BalasPadam
  7. owh ada siaran langsung kerr?? huhu terlepas eden...

    BalasPadam
  8. Dah agak dah..makan tahun jugak riak si MAT TIGER tuh nanti..gua dah plan dah nak letak blog beliau kat BLOGLIST..BLOGGER BANG DAERAH...wakakaka

    BalasPadam
  9. Adeyy..ciklily pun korang takleh perasaan..adooii yaii..yang tuh upo lagi dua tahun riak..wakakaka

    BalasPadam
  10. apahal gambar aku kene tutup dengan benda putih tu!siot tol hahaha

    BalasPadam
  11. @Sharinginfoz : tulah pasal bro.. terasa tempiasnya kita ni..hehehe

    @MatJoe : memang sah tokey rimau..siap tinggal nota lagi tu..

    @Far_east : ada ..rugi wo terlepas.. takpe leh tengok siaran ulangan dalam blog eyriqazz

    @Jai : hehee.. memang riak habis bro.. cik lilyputih pon dah mula juga dah kena jangkitan riak..hahaha

    @Bean MoreNo : hehehe.. aku pon tak tahu bro.. mungkin ada aksi kurang menarik dekat bawah tu kot.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..