Download Anugerah Bintang Popular 2010

4/05/2011 10:18:00 PG , 6 Comments

Salam semua,

Walaupun 2 hari sudah berlalu ABP (Anugerah Bintang Popular 2010) tapi kehangatan masih terasa di blog-blog dunia hiburan seperti di budiey dan beautiful nara menceritakan disebalik tabir sepanjang berlangsungnya sesi anugerah tu.


Aku tak pandai nak cerita gosip-gosip artis ni.. so kalau korang nak baca gosip-gosip tu.. korang terjah je 2 blog popular dekat atas tu ye.

Apa yang aku nak kongsi disini adalah link download ABP 2010 kepada korang semua yang tertinggal tenggok malam minggu hari tu.. Kebetulan aku google dekat internet aku jumpa satu blog yang dah upload link ABP 2010 ni..

kredit TeamAryzs



--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. ABP 2010, mmg best. lg best dari AJL

    BalasPadam
  2. @Matjoe : aku sempat layan separuh.. sebab masa tu aku baru sampai dari kg.. memang layanlah juga

    BalasPadam
  3. @suffer8zine : download jgn tak download bro..

    BalasPadam
  4. thx.ai tu tak sempat tgk

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..