Cek Bayaran Iklan Dari Exabytes Masyuk Lagi

4/25/2011 03:16:00 PTG , 12 Comments

 

Salam semua,

exabytes - cek 1

Ada yang masih ingat tak entri aku bulan yang lepas “menjual ruangan banner blog dengan exabytes MY” yang mana buat pertama kalinya aku menyewakan ruangan iklan di blog ini dengan syarikat Exabytes.

Kebetulan hari jumaat lepas sahabat blogger kita sharinginfoz pon dah sampai cek bayaran sewaan banner di blog beliau.. so aku pon berasa cemburulah cek aku tak sampai2 lagi.. tapi takpe.. tu rezeki dia cek sampai awal.

Sekali pagi tadi.. tup-tup abg kerani dekat opis aku bagi satu sampul surat yang ada latter head exabytes.. so aku dah boleh agak apa yang ada dalam sampul tu.. apa lagi kalau bukan cek aku pulak.. hehehe

exabytes - cek 2 Sebenarnya ni first time aku sewakan ruangan iklan diblog aku.. dan tak sangka pulak dengan publish iklan je boleh dapat duit.. walaupun tak sebanyak mana seperti blogger2 senior dekat luar sana.. tapi aku bersyukur sebab ada juga rezeki aku dalam dunia blog ni.

Seperti kata pepatah “kalau tak pecahkan ruyung manakan dapat sagunya”.. so tanpa usaha sebenarnya duit tak datang bergolek.

Kepada blogger-blogger baru seperti aku ni.. mana-mana ada peluang kita rembat je dulu.. yang penting makan kena bahagi2 jangan tamak ye.. heheehe

Nota Kaki : Cek nuffnang pulak bila nak sampai ni.. hehehe..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. @the lekat : boleh check dalam web site exabytes tu ada lagi ke tidak.. sebab hari tu dia cari 200 blogger je..

    @Miza Yusof : alamak tutorial macam mana ye.. hehehe

    BalasPadam
  2. nak jugak cek camtue...ajaq laaa cik sama... ;)

    BalasPadam
  3. tahniah bro..nanti ble blanje makan2..hik3..

    BalasPadam
  4. Wahhh..bro..KFC ado promosi CHICKEN CHOP..cukp tuhh order 5 pack utk gua..hahaha

    BalasPadam
  5. yeah..boleh belanja syg makan seoul garden la kalau mcm ni,hehe...

    BalasPadam
  6. @far_east : mai ambil dekat sini.. hehehe

    @rara pinkmafia : alhamdulilah rezeki

    @Eyriqazz : insyaallah boleh2

    @Jai : cukup tak 5 pack KFC.. hehehe

    @malarang : boleh2 sayangku.. insyaallah kita g bankin dulu ye.. hehehe

    BalasPadam
  7. myvitrd: siapa nak bagi RM90 kan, anyway thanks sebab bagitahu hari tu. anyway sama le ngan eyriqazz, jom kita pi makan

    BalasPadam
  8. baru apply ni..hope dapatlah...

    BalasPadam
  9. aku pun bru nk try.. tu dah ada money2,xkan xda sharing2.. :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..