Buffered Earning Hadiah Harijadiku

4/04/2011 11:49:00 PG , 6 Comments

Salam semua,

Sebenarnya dah 2 hari berlalu nak cerita.. tapi dah aku sebuk balik kampung.. kebetulan pulak tu line broadband dekat kg. memang hampeh.. so nak online tu memang malas sungguh.. sebab aku ni jenis tak suka nak tunggu loading internet yang slow ni.. tekanan..beb.. hehehe

Pagi 2hb tu sempat aku tengok akaun nuffnang aku.. sekali aku tengok.. alhamdulilah.. nuffnang sekali lagi bagi buffered earning time harijadi aku ni.. kata orang nilah berkat kesabaran setia pada cik nuffnang ni.



Kalau korang nak tahu BE yang dia bagi tu adalah dari Nokia.. iklan koleksi smartphone keluaran nokia yang kini sedang dijual dengan harga murah serta diberikan MicroSDHC secara percuma.


Macam dia tahu-tahu je handphone cik pn.malarang tu rosak... bila aku tengok-tengok aku dah berkenan dengan satu model smartphone nokia nia..

Tengok dekat bawah ni jenis-jenis smartphone nokia yang terpilih 



So sekiranya korang tengah tercari2 sebuah smartphone murah buat masa kini.. Nokia adalah pilihan yang bijak.. untuk maklumat lanjut layari website Nokia.


Nota kaki : Rasa-rasanya nak ke cik.pn ni.. kalau aku hadiahkan dekat dia Nokia C3 ni.. senang sikit dia nak berfacebook nanti.. hehehe


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. bagi lah BE seketoi dua kat miza. hihihi :D

    TAHNIAH BRO.

    BalasPadam
  2. dekat blog baru ada 1 je. ok la. janji ada

    BalasPadam
  3. mst la nak,kalau nak belikan,hehe..

    BalasPadam
  4. @Miza Yusof : Boleh2 nanti saya mintakan dekat nuffnang ye..hehehe

    @Hasrol Nizam : Betul2 tu hasrol..janji ada 1 pon dah ok..

    @Suffer8zine : tq2 bro.. sabar bro.. insyaallah nanti akan dapat juga tu.

    @malarang_kak : wah betul2 nak ni ye sygku.. boleh2 .. hujung minggu kita cari ye.. hehehe

    BalasPadam
  5. jangan dioffer, dia nak tu..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..