Boleh Cash-Out Lagi Income Nuffnang Bulan 4 Ni

4/20/2011 09:37:00 PG , 10 Comments

Salam semua,

Kalau tiap-tiap bulan boleh cash out je memang seronok je rasa hati.. tapi kata orang tak semudah yg disangkakan betul tak?

Sebenarnya 2 hari lepas aku perasan earning nuffnang aku dah boleh cash-out lagi..walaupun tak beribulah.. hehehe.. Tapi cukup lepas bayar berukband aku bulan ni.. Alhamdulilah syukur.


Terima kasih kepada nuffnang yang tak putus-putus bagi buffered earning.. sebulan satu buffered earning pon dah ok..

Stop dulu ye..aku nak bertolak gi Perak ni..ada urusan keluarga... balik nanti aku sambung cerita ye.. wasalam

P/S : Suka tak kalau tiap-tiap bulan boleh cash-out

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. tahniah. saya jeles dengan anda. hihi :)
    selamat ke perak.

    BalasPadam
  2. Wahh..dah boleh tuh bro..kasik keluar belanja gua dan eyriqaz..hahaha..Perak? Uihhh nak Doriyannnnn

    BalasPadam
  3. tahniah2....masyuk jer dia tiap2 bulan..;)


    * lajak laa ke Kedah sama hehe...

    BalasPadam
  4. bestnya..cam dpt dividen saham...slalu akhir thn je dpt..nie tiap2 bulan memang masyuk...

    BalasPadam
  5. singgah di sini smbil baca n3...

    singgah2 la disini
    dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..
    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Great stuff!!! Pls visit me at http://johorkia.blogspot.com/ & leave me your thoughts...Cheerios!!!

    BalasPadam
  7. seronok kan kalau tiap2 bulan cashout

    BalasPadam
  8. kalau tiap2 bulan dapat 200 mesti best.. kalau lebih lagilah best

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..