Best Tak Malam Tadi Sayang

4/29/2011 09:35:00 PG 4 Comments

Salam Jumaat semua,

Amboi laju je korang nak baca kisah malam jumaat aku ye.. tak menyabar-nyabar rupanya.. sabar ye…
aku : sayang, malam ni jadi ke?
syg : mestilah jadi abg, tak sabar ni..
Aku : takpe-takpe syg sabar ye.. petang ni abg balik awal ye
syg : ok abg, syg tunggu dekat umah ni..
Aku : baik syg, syg ready je ye.. sampai nanti abg …………
haaaa.. tulah antara dialog aku semalam petang dengan cik pn malarang… emm dah boleh agak ke kami nak buat apa?.. hehehehe

Korang rasa-rasa aku nak buat apa ye dengan cik pn malarang malam tadi? cuba teka sikit … hehehe..

Bangun pagi-pagi je aku terus tanya cik pn malarangbest tak malam tadi sayang?”, dengan senyuman dia menjawab.. “bestlah abg.. tq sayang ku.. Love u syg”..


fast and furious 5

Jangan salah faham ye.. sebenarnya nilah yang best.. apa aku boleh cakap.. memang terbaiklah Fast & Furious 5, aku bagi rating 9/10… Tq nuffnang dan P14G

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. hehehe,, amboi dialog dia... lebih kurang sama ngan aku je,, ahhahaha gurau2 dpagi jumaat bro.. :)

    BalasPadam
  2. dialog tak boleh balh mid haha

    BalasPadam
  3. @nasazfrog : hahaha.. biasalah gurau malam jumaat.

    @Bean Moreno : hahaha.. gimik je bro..

    @Fairus : best yang mana fast five atau malam jumaat hahaha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..