10 Anniversary Super Blogger Contest | Hadiah Utama iPad 2

4/29/2011 10:22:00 PG , , 5 Comments

 

Salam semua,

Semua orang tahu yang hari ini merupakan hari pelancaran iPad 2 di Malaysia (rujuk blog tianchad).. dan pastinya ramai yang berlumba-lumba inginkan sebuah gadget tercanggih buat masa kini.

Tapi bagaimana pula jika iPad 2 ni anda perolehi secara percuma? Siapa yang nak bagi iPad 2 ni secara percuma.. jawapannya ada dibawah ni.

Super Blogger Contest

Ya.. tu dia sempena ulang tahun ke-1O Exabytes,mereka telah mengadakan satu contest untuk semua blogger yang diberi nama “Super Blogger Contest”.

Hadiah yang ditawarkan sangat menarik iaitu merupakan sebuah iPad 2 sebagai hadiah utama dan banyak lagi hadiah-hadiah lain yang ditawarkan.

Sedikit informasi berkenaan Syarikat Exabytes, ianya merupakan sebuah syarikat penyedia domain dan hosting bagi pengguna internet yang ingin mendapatkan domain sendiri seperti .com, .com.my, .my dan lain-lain lagi.

Bagi seorang blogger yang ingin mencuba untuk mendapatkan domain sendiri.. exabytes adalah pilihan yang terbaik untuk anda.

Secara peribadi aku sendiri bercadang ingin membeli satu domain baru untuk blog wife aku yang kini masih menggunakan domain dari blogspot dari exabytes ni.

Harga untuk pembelian domain dari exabytes ni boleh rujuk disini

 Supper Blogger Contest 2

 Bagaimana nak join? sungguh mudah sahaja.. tengok syarat-syarat dibawah ni

Super Blogger Contest 1

Jadi apa tunggu lagi.. sebarang rujukan boleh rujuk di facebook Exabytes

Nota kaki : Tuah ayam nampak dikaki.. tuah anda siapa yang tahu..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. thanks for info...nak masuk jugak..kot la menang...anw good luck to you tooo...All the best :-)

    |Steamboat di Tupai-tupai Restaurant, Shah Alam|

    BalasPadam
  2. @sharinginfoz : tq2.. jomlah join hehehe

    @Mizzura : sama2 memeriahkan dunia bloging

    BalasPadam
  3. Good luck, bro. Moga menang iPad2..mesti best kan klu menang. :D

    BalasPadam
  4. Exabytes Domain Fever is back.
    Get a Domain from RM 0.99 tomorrow morning at 9am sharp.
    exabytes [dot] com [dot] my/services/domain/domainfever.php

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..