Tolong Carikan Aku Benda Ni!

3/24/2011 01:21:00 PTG 9 Comments

Salam semua,

Sebenarnya dah lama cik.pn. malarang minta aku tolong buatkan satu entri pasal benda ni.. tapi tak kesempatan dek kesibukan bekerja.

So rasanya ada masa free ni.. aku nak tanya kot-kot korang pernah terjumpa, terguna atau terbeli bendalah ni.. boleh tinggalkan komen dalam ruangan komen dibawah ye kalau tahu.

Korang nak tahu apa yang aku cari… sebelum tu korang jangan gelak pulak ye.. kalau korang nak kata benda macam ni pon nak masuk dalam blog ke? aku tak kesah pon.. sebab aku memang nak cari benda ni.

pes-mee-bandung-muar

 pes-mee-bandung-muar-1

Ni lah yang aku cari sebenarnya.. Perencah mee bandung muar segera.. sebenarnya aku beli benda ni dekat pameran makanan dekat Mid Valley beberapa bulan yang lalu, so aku tak tahu kedai mana yang ada supply benda ni.. sebab aku terlupa nak ambil bissness card mamat yang jual masa tu..

So kalau-kalau ada yang pernah jumpa kasi inform ye.. Nanti aku masakan korang Mee Bandung Muar sebagai hadiah.. hehehe.

*** Tetiba pulak nak cari benda ni.. nak buka kedai makan ke?..hahaha

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. Yg mcm ni ke ?
    http://perencahmeebest.blogspot.com/2010/09/perencah-mee-bandung-muar.html

    BalasPadam
  2. mengidam dah tu mid...baik cepat² cari kan...:)

    BalasPadam
  3. @Blogger Melayu Jawa : tak sama bro.. apa pon tq bagi satu perencah mee rebus.

    @suffer8zine : tulah pasal bro.. hehehe

    @ron : hahaha... pandai2 je kau wak rone.. hehehe..lama tak dengar khabar ni.. asal lama tak update blog bro?

    BalasPadam
  4. lame giler xmkn mee bandung.. bro, nk tye. heartbeat 2 ok ker?

    BalasPadam
  5. @darkbatman : mee bandung muar memang terbaik.. kalau ada perencah ni dah boleh buat sendiri bro..

    Pasal heartbeat ni.. aku tengok slow sikit sebab satu klik o.o4 sen.. aku pon tak dapat payment lagi.. nanti kalau dah dapat claim aku kasi post dalam entri.... tapi ada juga blogger yang masyuk dengan heartbeat ni

    BalasPadam
  6. sorry bro kalau belum dapat, cari mee bandung muar pakngah aje - pengusaha yang sama.. 012 651 6740 area klang

    BalasPadam
  7. ini rempah mee bandung bawah koperasi celcom. u tanya kawan-kawan yang kerja celcom mesti diaorang tau

    BalasPadam
  8. kontek saya utk dptkan Pes Mee Bandung Muar Original.. tq
    0136611825

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..