Terima Kasih Sayang

3/09/2011 02:00:00 PTG 6 Comments

 

Eh… sapa yang belikan ni?… jom layan gambar dulu..

switch-kasut-1

switch-kasut-2Wah siap ada baju lagi? 

switch-kasut-3

Aku kalau korang nak tunggu beli kasut baru ni.. memang selagi tapak kasut lama tu ada selagi tulah aku takkan beli… aku kedekut? hahaha.. mungkin juga.. sorry aku bukan kedekut tapi bab-bab nak membeli ni memang kureng sikit..

Tapi sejak lepas kawin ni.. dah lain sikit.. maklum jelah ada penasihat peribadikan.. hehehe.. tulah bestnya bila dah kawin ni.. kata orang kalau nak beli apa-apa pon mesti boleh minta pandangan orang lain.. elok ke atau tak elok yang kita nak beli tu.

switch-kasut-4

Apa pon aku ucapkan terima kasih kepada isteri tercinta sebab belanja aku beli kasut baru ni.. semoga murah rezeki sayang.. aku suka kasut ni.. sebab dalam satu masa aku boleh guna kasut ni untuk gi koje n g jalan-jalan.

“Love u Sygku.”

Korang tahu tak apa yang cik.pn. malarang minta aku belikan akan datang pulak.. hehehe.. bukan beg atau kasut.. tapi Nikon Coolpix S1100pj… hehehehe.. insyaallah ada rezeki murah abg belikan ye.. maklum jelah kami memang takda camera pon selama ni.. asik dok harapkan adik ipar punya je.. malu juga asik pinjam je.. kalau ada sendiri punya senang sikit.. Betul tak?

nikon-coolpix-s1100pj

Korang rasa bagi seorang blogger tu penting ke camera dalam hidup mereka?

Tapi kalau ada yg nak hadiahkan DSLR dekat aku time birthday nanti pon ok juga.. hahaha

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. salam

    samalah kita,lagi tak haus tapak tu,jgn harap nak bertukar baru..

    kita pun tak ada kamera ni,,ngah berangan nak dslr la..hihi

    BalasPadam
  2. wah,hadiah dari wifey...teristimewa sebelum malam jumaat..hik3...ehh,jadi blogger kenala penting kamera ni..barula lebih teruja menulis...kalau setakat kata2 saja..boring juga kan?

    BalasPadam
  3. bestnya dpt hadiah kan..tambah2 dr org tersayang...mmg senyum sampai ke telinga...heheheh

    deqdeq mmg rasa kamera tu penting bila dh jadi blogger ni...sampaikan semua benda pun nak dijadikan bahan utk update entri

    BalasPadam
  4. @suffer8zine : tq2 bro..

    @sissyira : wah nak ambil dslr terus tu.. semoga berjaya cita2 ye..

    @Eyriqazz : hehehe.. pancing malam jumaat ni bro.. haha2..

    Memang betul eyriqazz.. kekadang dengan ada gambar je kita dah ada idea nak menulis betul tak?

    @deqdeq : senyum sampai koyak telinga ni.. hehehe.. memang betul tu deqdeq.. kalau camera takda susah nak buat cerita bergambar ni.. hehehe

    BalasPadam
  5. kalau aku cakap camera tu penting utk seorg blogger...ko nak hadiahkan satu tuk aku tak??

    ENTRY HOT : Senyum ^_^

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..