Sesi Terjah Subway Di Tropicana City Mall

3/16/2011 04:28:00 PTG , 5 Comments

 

Assalamualaikum semua,

subway-nuffnang

Nilah bahananya kalau sekali dah rasa mesti nak lagi rasa berkali-kali.. apa cita ni.. korang tak faham ye.. tak faham takpe korang baca je sampai habis k.

subway-nuffnang-0

Ni semua dek gara-gara cik.pn. malarang yang sebelum ni ajar aku makan subway ni.. yang aku kategorikan makanan diet.. hehehe.. last-last aku terjebak kali ke-2..hehe

subway-nuffnang-1  subway-nuffnang-4

Semalam masa aku balik kerja aku singgah dekat Tropicana City Mall Petaling Jaya dekat dengan rumah aku.. sebab aku nak g ambil hadiah dekat nuffnang.. wah dapat hadiah ke? nak tahu hadiah apa baca sampai habis k.

 subway-nuffnang-2 Tengok tu punya bersemangat dia makan.. senyum2 sokmo lagi… makan-makan ye syg sampai kenyang.. balik nanti takyah masak lagi ye..hehehe, kita terus je tidur ye syg.. :-)

subway-nuffnang-5 Ni pulak mushroom sup kira boleh lawan dengan mushroom sup MD lah.. cik.pn kata sedap.. tu yang cik pn tu belasah sorang-sorang tu.. opss taklah kami kongsi berdua..hehehe

subway-nuffnang-3 Alamak pasal apa mamat ni ada dekat sini.. cuba korang teka sapa dia ni eh..korang rasa-rasa kenal tak? sempat juga cik.pn snap photo dia.. hehehe.. ni sebenarnya Robb.. orang kuat nuffnang.. sapa nak buffered earning, boleh tanya dengan Robb.. hehehe

tiket-wayang-nuffnang

Dan last sekali nilah hadiah yang aku gi tuntut dengan nuffnang.. sebab tu aku ada nampak robb tu dekat subway.. rupanya dia datang nak bagi tiket free ni.. World Invasion : Battle Los Angles.. Akan ditayangkan pada 17 March 2011.. Kalau pegi tengok tak rugi.. tapi kalau tak pegi tengok memang rugi.. cerita yang aku rasa terbaik untuk tahun 2011.

P/S : Tak dapat buffered earning pon takpe.. janji dapat tiket ni.. tq nuffnang

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. cntik lah blog ni.. ni way.. kami tgh promte teluk batik.. harap blgger lain suport kami.. http://rejoicingtelukbatik.blogspot.com/.. for final projek sem las

    BalasPadam
  2. wah... dari dulu tingin nak makan subway nie.. tak gak merasa...

    nak kene g la...

    eh..robb kata dh tinggalkan Nuff...huhuhu...

    mana satu citer betul nie??

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  3. @leisure : tq2, insyaallah kami terjah nanti

    @sumijelly : kalau tengan mengidam g je makan.. tak baik teringin2 ni..

    tak tahu pulak robb dah tinggalkan nuffnang.. ada offer lagi best kot.. baca dekat blog dia memang macam dia ada g temuduga.. tapi semalam dia masih bagi tiket wayang lagi dekat kita orang semua..

    kena risik2 ni..

    BalasPadam
  4. wah robb mkn sorg²..nape x join dia skali..kehkehkeh~ =P

    BalasPadam
  5. @yanaMIB : wife memang suruh g join dia.. tapi segan2 kucing.. tapi masa beli subway tu sembang2 juga dengan dia.. dia duduk sorang2 sambil baca novel.. tu tak mau ganggu tu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..