Myvi Extreme 2011 Aku Jatuh Cinta Padamu | Dilancarkan Pada April 2011

3/07/2011 12:50:00 PTG , , 13 Comments

Salam semua,

Aku tak nak sembang banyak.. nak tunjuk photo je.. aku baru jatuh cinta dengan si dia ni.. boleh ke aku madukan  yang ada sekarang ni dengan si dia ni.. hehehehe.. bila hati sudah berbunga-bunga tiada sapa yang mampu menghalang.. walaupun petir, puting beliung datang.. cinta ini tiada siapa dapat menghalang lagi....



Opssss..jangan salah faham ye.. bukan jatuh cinta dengan model tu.. tapi dengan yang disaluti kain kuning tu.. hehehe.. yang model tu sapa nak ambillah aku nak yang dalam balutan kuning tu je..

Bila balutan dibuka maka terserlahlah tubuhnya yang mengiurkan.. amacam ada menggoncang iman tak..eyriqazz.. jom kita tukar myvi kita dengan yang ni.. hehehe

kredit image automagazined

Nantikan kemunculan MYVI EXTREME 2011 April 2011 ini !

P/S : Kepada yang berniat nak beli myvi buat masa terdekat ni.. sabar dulu.. jangan beli dulu.. sebab ada sesuatu yang bakal mengegarkan persada permotoran tahun 2011 ni.. hehehe


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. tapi den ade jumpa ritu myvi warna kuning, mybe dimodifite sendiri kot

    Terkini : Kedai Menjual Aiskrim Susu Badan Disaman

    BalasPadam
  2. aku baru nak modified kete aku kasik masok 'wing'.... hoho~

    BalasPadam
  3. @suffer8zine : yang kuning ni ori punya.. hehehe.. kalau modifite .. memang banyak dah atas jalan..

    @alyrds : wah..modified jgn tak mood.. hehehe.. aku bajet takda lagi..hehehe

    BalasPadam
  4. terus terang aku cakap memang smart kalau colour dia kene perghh....

    BalasPadam
  5. @Bean Moreno : memang mantop colour ni bro..

    BalasPadam
  6. arghh pantas gile ko bro.. ak x tau perkembangan sal kete skg. bz kat keje.kehkehkeh.. weh,seyes ak tensen bile mu kalah smlm.. letih ke boo..kahkahkah

    BalasPadam
  7. memang cantik dn extreme sporty.. tp harganya macam mana? ada info tak?

    BalasPadam
  8. sori la... x de la cantik sgt... apa yg extremenye...

    BalasPadam
  9. @darkbatman : hehehe..aku kalau bab kereta memang pantas bro.. maklum jelah pakai kereta tempatan.. hehehe

    @Aphyx : mungkin harga ada lebih dari sekarang sebab menggunakan engine 1.5

    @cayrul : setiap orang lain pandangannya.. tunggu je nanti full display april 2011

    BalasPadam
  10. nak beli gak. ahaha, tp fiesta lagi chun

    BalasPadam
  11. wah..mcm best ja myvi baru ni....dah la warna kuning...menarik sungguh perhatian ku

    BalasPadam
  12. @matjoe : beli jgn tak beli

    @Deqdeq : boleh beli ni deqdeq.. hehehe

    BalasPadam
  13. My man's birthday is coming up and I want to get a model sized version of his favourite car. It's a 69 ss camaro and it has to be exactly that.Does anyone know where I could purchase a good quality car model? Any suggestions? Thanks

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..