Menjual Ruangan Banner Blog Dengan Exabytes (MY)

3/29/2011 10:38:00 PG , , 8 Comments

Salam semua,

Hari ni aku nak kongsikan satu peluang buat duit dengan korang semua dengan menjual ruang banner di blog korang semua.

Kalau korang perasan blogger-blogger yang biasanya mempunyai traffic yang tinggi sebagai contoh Ben Ashaari dan Beautifulnara mereka semua menjadikan blog mereka sebagai tempat menjual ruang banner untuk pengiklanan.

Jadi hari ini aku ada terjumpa dengan satu syarikat yang yang dikenali sebagai Exabytes (MY) yang sedang mencari lebih kurang 200 blogger yang mempunyai trafik sekitar 200 ke 300 UV sehari untuk dibeli ruangan banner mereka.

Credit FB Exabytes (MY)

Maksudnya jika korang ada trafik sekitar 300 UV sehari korang boleh menyewakan ruangan blog korang dengan Exabytes (MY) ni selama 3 - 6 bulan.

Kaedah bayaran dan jumlah bayaran sewaan ruangan banner blog korang boleh berbincang terus dengan pihak Exabytes (MY).

Sekiranya korang berminat untuk menyewakan ruangan blog korang kepada Exabytes (MY) boleh berurusan terus di email charles@exabytes.com.

** Jadikan peluang ini sebagai sumber pendapatan tambahan anda..

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. Thanks bro, nanti nak hantar e-mail untuk mengetahui lebih lanjut

    BalasPadam
  2. wah menarik!! baru sudah antar email..hhahaa, thanks...manalah tau kan ada rezeki :))


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  3. sape tak apply memang rugiii...hehe

    BalasPadam
  4. @Sharinginfoz : bagus2..

    @yanmie : insyaallah kak yan boleh punya

    @Muji : betul2 peluang sekali je

    BalasPadam
  5. assalamualaikum...

    trime kasih ataas info tp UV saya tak cecah lagi heheheee

    BalasPadam
  6. teringin gak nak pohon benda nih, tapi UV blog sya sekitar 100 je dalam sehari,bleh pohon ke? dah banyak bulan join nuffnang tapi baru dapat rm100 incmne...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..