Lokasi Menarik Buat Seks | Mai Sini Aku Nak Tunjuk

3/03/2011 12:58:00 PTG 13 Comments

Salam semua,

kredit pakcik google image

Wah kalau mak mertua aku baca entri ni.. mesti dia kata aku dah mereng agaknya.. sebab boleh buat entri macam ni..hehehe.. sebelum tu korang janganlah tuduh macam-macam dekat aku ye.. aku sekadar nak kongsi info je..

APA NAK KONGSI INFO? gila ke apa..

Cerita dalam kelambu ni mana boleh kongsi-kongsi.. ada ke patut korang nak aku kongsi lokasi menarik untuk seks.. hahahaha.. lokasi ni korang pandai-pandailah cari sendiri.. hehehe ... kata eyriqazz dekat mana-mana pon boleh... jejai pulak kata janji jangan dekat dalam kandang kuda sudahlah.. hahaha.. suka hati koranglah mana korang nak buat..

Tapi yang menarik tengahari ni.. ada orang cadangkan buat dekat rumah... hahaha.. kalau tak percaya tengok dekat bawah ni..


Ada ke patut korang cari info nak buat sek dekat mana dalam blog aku.. blog aku bukan blog lucah ye... hai.. sapa punya kerjalah ni g cari keyword "sek dekat rumah" ni..

Setahu aku tak ada pulak entru berkaitan dengan ni aku buat sebelum ni.. macam-macam keyword pelik masuk dalam blog aku sejak 2 menjak ni.. hehehe

P/S : Ingat kepada pasangan yang belum berkahwin jangan cuba mencari sebarang lokasi tersembunyi untuk buat maksiat.. ingat tuhan tengok apa yang anda buat.. kalau tuhan nak tunjuk.. mana tahu time orang buat maksiat tu.. korang melekat macam mana? Allahuakbar.. moga dijauhkan dari zina ni..

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. iyer la kan la nie macam2 keyword pelik yang masuk utk disearch...


    * baru nak kata, myvitrd nie tak sihat kerr nak buat entri camtue hihi

    BalasPadam
  2. Dah agak tadi..
    Mesti keywords dari nuffang..
    hahaha..

    BalasPadam
  3. kahkahkah! takleh blah dengan gambar no 2 tu.. hahahaha! adoi... lawak2...

    Salam lawatan dari Admin 'Blogger's Malaysia' (^___^) (http://dakjaat.com)

    BalasPadam
  4. Blog ni sudah tercemar dengan keyword yang pelik-pelik. hehe :)

    BalasPadam
  5. @far_east : hehehe.. kalau saya tak sihat sekali pon benda ni takkan saya nak kongsi.. baik saya kongsi dengan cik.pn malarang-kak je.. hehehe

    @d_tieah : dah semestinya.. kalau bukan dari nuffnang nanti orang kata saya dan tak sihat macam far_east cakp dekat atas tu.. hehehe

    @Dakjaat : hehehe tq dtg sini pihak admin.. aku pon tak faham macam mana dia orang boleh buat kerja dalam kereta ye.. kan rumah lagi selesa.. hahaha

    @Miza Yusof : tulah.. ingatkan eyriqazz je yang selalu kena.. kat sini dah berjangkit.. harap2 kena bunuh semua keyword2 ni cepat2 sebelum blog ni dichop blog lucah.. hehehe

    BalasPadam
  6. rumah jejai bungalow besar, boleh sewa bilik, ahahahaha

    BalasPadam
  7. @phreak-id : hotel ada bro.. tak pon homestay..atau cari pulau ke..cari angin baru.. hehehe

    @Matjoe : hahaha.. line tak clear.. dia charge mahal.. hehehe

    BalasPadam
  8. dalam kete x selesa kot bro, kekek

    Terkini : Slower Is Better

    BalasPadam
  9. @suffer8zine : tak sure bro.. tak pernah test.. hahaha

    BalasPadam
  10. Choyyyy..gua dah dapat agak sapa search keywords tuhh..biarlah gua bagi BUKAN NAMA SEBENAR MATJOE seorang suami yang kegersangan ketika ini..wakakaka

    BalasPadam
  11. @Jai: hahaha..patutlah dia nak sewa dekat banglow kau tadi.. hehehe.. betul2 gersang matjoe ni.. hehehe.. Tokey rimau senyap je... hahaha

    BalasPadam
  12. Call sy. 0173563005 hehe
    Fb pulak aida.ac89@gmail.com
    Sy yg tgh2 tu tau. :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..