Kediaman Rasmi Mr Bean’s dan Keluarga

3/14/2011 01:40:00 PTG 14 Comments

 

Assalamualaikum,

Kalau dah muka lawak.. tak belakon pon lawak juga.. macam tulah rupa Mr Bean’s.. Aku tadi terima email dari cik. pn. malarang yang mana dia tunjukkan rumah Mr Bean’s ni.. wah memang serba mewahlah. Aik macam ada apa-apa je isteri aku ni.. nak tiru deco rumah Mr. Bean’s ni ke dekat rumah baru ni.. hehehe.

 Mr-Beans-8

Jom kita layan dulu rumah pelawak terkenal ni.

Mr-Beans-0

Mr-Beans1

Mr-Beans 

Mr-Beans-2

 Mr-Beans-3

 

Mr-Beans-4

Pergg memang mantop keseluruhan rumah Mr. Bean’s ni.. rasa-rasanya berapa harga rumah dia ni ye?

        Mr-Beans-5 Mr-Beans-6 Mr-Beans-7

Ni Mr. Bean’s dengan Bini dia kot.. tengok tu.. muka memang slamber je.. aku tengok pon nak gelak dah ni..

Nota Kaki : Rasa-rasanya pelawak dekat malaysia ni ada yang hidup mewah tak macam Mr. Bean’s ni.. mungkin Nabil kot.. sebab dia je yang pakai Mitsubishi Evo Sekarang ni.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. nabil?em...btul jugak..amin...smoga murah rezeki ;)

    BalasPadam
  2. perghhh lawanyer rumah mr bean nie...rumah dia tepi laut ker?

    BalasPadam
  3. hebat gak mr bean ni.. rumah besar giler. haha

    BalasPadam
  4. @Mira Amirudin : amin.. semoga murah rezeki kita semua..

    @Far_east : tak pasti pulak tepi laut atau tidak minggu depan saya g tengok ye.. hehehe

    @Cik sakdi : tulah pasal.. tengok macam bodoh2 pon rumah besar juga..

    BalasPadam
  5. rumah tepi pantai tu...mmg best betul..

    BalasPadam
  6. mmg pun...dia serius pun nmpak kelakar je..pnah dgr student dia xdpt concerntrate study sbb tgk muke dia yg lawak tue...

    BalasPadam
  7. salam empunya blog..
    moga sihat hendaknya..
    Mr Bean kaya hasil dari
    bakatnya..khabarnya berilmu
    juga kan..jika tak silap
    saya beliau adalah pensyarah
    universiti..

    BalasPadam
  8. okies nt dah tengok citer ekkk umah dia tepi laut ker idak ekk

    BalasPadam
  9. @Deqdeq : idaman tu.. tapi takut kena tsunami tepi pantai ni..

    @Zura : hahaha.. tulah pensyarah katanya.. mesti happy je student dia.. hahaha

    @Zulkbo : alhamdulilah sihat selalu.. baru saya tahu yg dia pensyarah.. memang hebatlah orangnya ni.

    @Far_east : hehehe.. wokey2

    BalasPadam
  10. gila besar umah mr bean.. terkejut sat. huhu

    BalasPadam
  11. @Aimi Bahari : jgn pengsan sudahlah ye.. he2

    @Sharinginfoz : tulah pasala bro

    BalasPadam
  12. gila la... jadi pelawakpun dh kaya kan...

    tp malaysia punya gajimana samam ngan luar negara yg mahal..

    lawak antarabangsa ngan lawak tempatan berbeza la...hehehe

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  13. Mr Bean mempunyai personaliti yang hebat. Saya menonton semua program Mr Bean.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..