Kalau Korang Dapat Cek Nuffnang Aku Dapat Juga

3/09/2011 12:49:00 PTG , 7 Comments

 

Assalamualaikum,

Sana sini sebuk publish cek nuffnang yang dah sampai.. jelouslah aku bila cek aku tak sampai-sampai lagi.. tapi itu dulu sekarang dok lagi.. sebab apa? sebab cek aku pon dah sampai semalam.. hehehe.. kali ni korang pulak aku nak kasi jelous.. hehehe

Alhamdulillah.. dengan cek sekeping ni dapatlah aku bayar satu bulan kereta aku.. hehehe.. tak banyak mana pon kalau dibandingkan dengan tokey rimau eyriqazz atau ben ashaari.. kata orang tu sikit-sikit pon syukurlah.. Janji setiap bulan boleh lepas bayar duit keta aku tu jadilah.. hehehe.

cek-nuffnang Cek Nuffnang ke-4

Yang bestnya awal bulan depan ada lagi… next bulan seterusnya pon ada sekeping lagi… hehehe.. semua berkat kesabaran aku selama ni dalam berblog.. niat dihati nak kumpul dulu cek tu.. sebab nak guna gi honeymoon kali ke-2 bulan 5 nanti.. wah haneymoon lagi? hehehe.. kemana tu? yang ni kena tunggu dulu.. kalau habaq sekarang tak surpriselah namanya.

Oklah cerita panjang-panjang nanti orang menyampah pulak kata aku berlagak.. oklah stop sampai sini dulu ye..

Nota Kaki : Ramai orang dah bertukar kepada iklan hijau.. dek gara-gara buffered earning asik tido je… apa pandangan korang.. pernah terfikir nak bertukar angin juga ke atau terus setia dengan nuffnang

*** I Still Love Nuffnang

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. wah masyuk jugak ekkkk tahniah tahniah.....

    nie yang buat jeles ajerr..kita punya nuff macam tue jerr..

    tapi tak pe lah sebab niat utama nak curahkan sesuatu di dalam blog...

    BalasPadam
  2. Tahniah,,,
    lama tak datang blog ni,,,
    saya baru ja nak dapat BE..

    BalasPadam
  3. tahniah, seronok dapat cek, nak tunggu lagi cashout untuk nuff dan churp2 even dah boleh claim ini. by the way, so far masih setia ngan nuff,

    BalasPadam
  4. Tahniah,
    harap-harap nuffnang akan terus beri BE.

    BalasPadam
  5. @far_east : takpe2 pelan2 insyaallah ada rezeki meningkat juga satu hari nanti.. duit ni untuk bagi semangat berblog je .. yg penting niat asal kita

    @muhammad iqbal : tahniah kalau dapat BE.. saya dah lama tido BE ni..huhu

    @Sharinginfoz : bagus bro.. kalau setia dengan nuff.. kumpul2 banyak2 baru cashout bro.. heheeh

    @Ronaldmohoni : samalah harap2 macam tulah.. walaupun dah lama dia tido ni.. huhu

    BalasPadam
  6. Kat sini pun boleh buat duit.

    http://prelaunchx.com/x/nadzim79

    Yang penting free :)

    BalasPadam
  7. i got something new on this website i like the great blog it's very interesting thanks for sharing it with us.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..