Jejai Tak Wish Birthday Kekasih Lama ke | Fasha Sandha

3/28/2011 02:15:00 PTG 5 Comments

Salam semua,

Semua orang tahu yang hari ini adalah ulang tahun kelahiran bekas kekasih Jejai (bukan nama sebenar) yang kini dah berusia 27 tahun.

kredit dari senimamalaysia

Kredit dari tokey rimau eyriqazz

Sampai sekarang belum ada tanda-tanda wish lagi dari kekasih lamanya.. ai takkan tak wish kot Jejai (bukan nama sebenar).. kami ternanti-nanti ucapan jejai kepada Fasha Sandha ni.. hehehe

** Rasa-rasanya ada hadiah apalah yang diterima Fasha Sandha tahun ni ye?


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. woohh ingatkan bro eyriqazz jerr kaitkan jejai tiruan dengan pasah senda rupanya myvitrd pun satu geng jugak ekkk hihi...

    BalasPadam
  2. @far_east : hehehe..geng talibarut memang macam ni.. suka gosipkan kawan2..hehehe

    BalasPadam
  3. hahaha,,,,,,,,,,,

    mau Fsha Sandha kat umah mengamuk kang...........


    Sumijelly.com

    BalasPadam
  4. Jejai cun, da putus dengan ex-wife (nora danish)fokus fasha.... putus dengan fasha... fokus masa depan lain pulak.......

    Tak macam "sesetengah orang" ... dah putus ...... still maintain friend... yer lah sayang nak lepas....kalu tak spare part.. kalu tak pun tak leh idup tanpa pompuan..... Jadi tempat mengadu lak tu.

    BalasPadam
  5. Je Jai look alike ni pu ok..... fokus kepada gurauan sekali-sekala.... tak dernya nak sentuh hal peribadi orang... bagi nasihat ker aper ......
    Orang baca pun tahu bergurau... tak der timbul andaian ke-dua atau double standard, perli ker aper...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..