Hasil Snap Shoot Dengan Nikon Coolpix S1100pj

3/13/2011 12:39:00 PG , 9 Comments

 

Korang layan gambar jelah ye dulu… boring-boring petang tadi so nilah kerja aku… menguji Nikon Coolpix S1100pj.

Astro-Mustika

Channel Mustika.. sempat aku snap tadi..

gelanggang-raja-lawak

Gelanggang Raja Lawak pon sempat aku snap juga.. banyak lagi gambar dekat bawah ni.. layan jelah ye.. malas nak buat caption sebenarnya

gelanggang-raja-lawak-6 gelanggang-raja-lawak-1 gelanggang-raja-lawak-2 gelanggang-raja-lawak-3 gelanggang-raja-lawak-4 gelanggang-raja-lawak-5

gelanggang-raja-lawak-6 gelanggang-raja-lawak-7gelanggang-raja-lawak-9 gelanggang-raja-lawak-8

Barisan juri Raja Lawak Musim ke-5

Nikon-D3100

Last sekali Nikon D3100 aku snap juga time iklan dekat astro tadi.. macam dia tahu-tahu je aku nak beli model tu.. bikin panas je.. hehehe

 

P/S : Nantikan lebih banyak lagi snap shoot selepas ni..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. wah~!! camera baru...seronok lah ye nak bergambar lepas ni?? Tapi jgn ambil gmbr tak senonoh pulak..hehe

    BalasPadam
  2. @nur afiah : memang seronok..baru je balik dari pusing dekat klcc sambil petik gambar..hehehe

    BalasPadam
  3. salam

    dah agak dah...hahah

    BalasPadam
  4. knp x beli DSLR? knp knppp. huhu

    BalasPadam
  5. memang terang dan jelas ekkk pic tue

    BalasPadam
  6. @Sunah : tq2..

    @sissyira : pandai pon teka..

    @SyedGraphix : tak cukup dana bos..hehehe.. next time ambil DSLR pulak

    @far_east : betul2.. gambar ok.. n memuaskan

    BalasPadam
  7. nikon.ofkos la bagus kan?:D npe xbeli dslr nikon d90. lg best.. hehehe.. :D

    BalasPadam
  8. wah...seronoknya jumpa kawan2 yg minat camera. Iza pun minat juga...tapi hubby yg jadi mangsa utk amik gambar...hehe

    awak beli la DSLR, messti lagi puas hati ;)for hobby, best juga...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..