DiGi - Super Reload | Lagi banyak reload lagi banyak percuma

3/03/2011 03:11:00 PTG , 2 Comments

Salam petang semua,

Rasanya tahun ni belum ada entri aku buat untuk DiGi.. ni bukan entri bodek ye.. walaupun sebelum ni DiGi banyak bagi iklan dengan blog ni.. tahun ni belum ada lagi.. so hari ni aku nak promosikan DiGi punya pakej untuk pengguna prepaid.

DiGi Super RELOAD... apa yang menariknya?


Terbaru dari Digi dengan anda membuat reload serendah RM30 atau semahal RM50 anda akan mendapat pelbagai keistimewaan percuma.


30 Free DiGi
[CALL | MMS | Facebook SMS | Free Mobile Internet ]


Apa yang PECUMA ni?


Semua faedah diatas anda kan dapat jika membuat reload RM30 atau RM50... untuk maklumat lanjut boleh rujuk di Frequently Asked Questions atau Terms & Conditions


P/S : Tawaran ini sah sehingga 31 Mac 2011

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. hyehye tuan rumah =)

    budak 15 tahun datang melawat belog niee, ada masa singgah blog azzafirza jugak ea ? terima kasih, keep it up blogging ya .

    p/s : promot nampak, hahaha, azza pakai mxs n celcom je, hohoho

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..