Dapatkan Sepasang Tiket F1 Secara Percuma Sekarang

3/31/2011 09:00:00 PG , , 7 Comments

Salam semua,

Dah lama aku teringin nak tengok F1 (Formula One) secara live.. asik-asik tengok dekat tv je.. apa kata kita gi ramai-ramai dekat litar F1 Sepang untuk tengok F1 nanti.

Tiket Percuma Klik Sini

Mungkin ada yang cakap.. "tiket mahal lah".. jangan risau sekarang korang berpeluang untuk dapat tiket sepasang secara percuma untuk menyaksikan perlumbaan F1 pada hari Ahad, 10 April 2011 nanti.. 

Macam mana nak dapat? oh mudah saja.. korang  Klik je dekat {Malaysia GP Tickets} ni.. segala info ada dalam tu..

Apa tunggu lagi.. nak tiket free tak? cepat rebut sebelum habis..

Nota kaki : Kalau dapat tiket free ni best juga.. nak beli mahal.. kalau ada yang free takkan nak lepaskan betul tak?

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. hermmm..nak msuk ker idak ek?tak berapa suka nak gi tpt bising camnilah

    hardrock ni kan boleh posing ajer..klu nak beli t shirt pun tunggu sales baru beli..harga mahal sungguhlah

    BalasPadam
  2. Apa lagi terjah, mana tahu dapat tiket

    BalasPadam
  3. @suffer8zine : betul2 bro.. dapat sepasang lagi tiket tu

    @Kak Ina Kl : pakai earphone kak ina.. hehehe.. Hard Rock pakaian memang mahal kak..kalau beli guna CC ada lest 10%..

    @Sharinginfoz : betul2 jom terjah ramai2 bro

    BalasPadam
  4. salam


    besh3...kita mohon gak ni..hehehe

    BalasPadam
  5. @phreak-id : Paling murah RM100.. paling mahal RM2,600...hehhe

    @sissyira : bagus2..mana tahu ada rezekikan

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..