Celcom Nokia E7 Launch | Jemputan dari Glitterati+ Club

3/04/2011 09:13:00 PG , , 9 Comments

Salam,

Baru buka email tadi terperasan pulak ada email jemputan dari Glitterati+ Club...untuk majlis pelancaran Celcom Nokia E7.. alamak time aku kojelah pulak dapat jemputan ni.. nampaknya gigit jari lagilah aku ni..



kalau nak minta hadiah harijadi aku hujung hujung bulan ni dengan Nokia E7 boleh tak?

Mana tidaknya jemputan jam 3.00 - 5.00 petang.. memang waktu tu aku tengah koje.. memang takda peluang nak cabut gi sanalah.. so kepada yang dapat jemputan tu.. n dapat pegi nanti korang share-sharelah ye apa yang menarik dekat sana ye.. kalau ada goodies lebih tu jangan lupa kasi aku.. hahaha.

Mungkinkah ada contest dari celcom yang akan tawarkan hadiah Nokia E7 ni.. jawapannya tunggu... hehehe


Sedikit Spesifikasi Nokia E7 ni... sapalah nak hadiahkan aku harijadi aku nanti ye.. hehehe

Nokia E7 
Available:
Q4 2010
Network:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 +
UMTS 850 / 900 /1700 / 1900 / 2100
Data:
GPRS + EDGE + UMTS (3G) HSPA + WiFi
Screen:
4.0" 360 x 640 pixels, 16m colours
Camera:
8 megapixels
Size:
Large slider
124 x 62 x 14mm / 176 grams
Bluetooth:
Yes
Memory card:
MicroSD
Infra-red:
No
Polyphonic:
Yes
Java:
Yes
GPS:
Yes
OS:
Symbian^3
Battery life:
5 hours talk / 20 days standby (3G)
9 hours talk / 18 days standby (GSM)


Sumber rujukan : http://www.mobilegazette.com

Nota Kaki : Handpone yang ada sekarang ni pon screen dah pecah.. macam tahu2 je.. nak keluar model baru ni.. hehehehe... cik.pn. marang-kak abg nak yang ini lah.. hehehe

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. akak pun dapat tapi malas nak gi sebab nak ambil anak balik sekolah..tak sempat

    BalasPadam
  2. @kak ina kl : kami ni lagi tak boleh nak g kak ina sbb koje.. hehehe

    BalasPadam
  3. ala rugi laa xpergi kan


    *pinjam pic dalam belog kamu ekk...nt dikreditkan pic ke url kamu ekk

    BalasPadam
  4. sok kalau dapat free hp ok gak...tapi angan2 je lah
    alamak kak ina x pegi upanya baru nak roger2

    BalasPadam
  5. teringin juga tapi ada hal le exam dah dekat

    BalasPadam
  6. @Far_east : boleh2 je.. kekadang memang rugi rasanya..tapi nak buat macam mana keje lagi penting..hehehe

    @Farra-eng : memang sapa tak suka dapat freekan.. tunggu je.. mungkin ada contest kot nanti..

    @Sharinginfoz : takpe bro.. exam dulu.. tu yg penting.. ni kira sampingan je.. betul tak?

    BalasPadam
  7. alaa. ruginya. melepas gitu. apa-apa tahniah sebab dapat jemputan. nak hadiah birthday E7 kenaLlah mintak kat cik isteri. hehehe :)

    BalasPadam
  8. insyallah syg,sila survey harga k,kalau tiba2 i hati baik,i belikan nanti,hehe....pengsan i mcm ni tiap2 tahun b'day @myvitrd kena beli hp,hehe...tapi sbb u syg...i rela,haha.....

    BalasPadam
  9. @Miza yusof : tulah selalu dapat jemputan time koje je.. kalau sabtu atau ahad tu ok sikit..kalau waktu opis hour tak boleh curi tulang.. curi makan boleh.. hehehe

    E7 tu memang nak pujuk isteri belikanlah ni.. hehehe

    @malarang-kak : hehehe.. takdalah sygku.. abg saja je.. taknaklah beli hp lagi.. beli benda lain pulak tahun ni.. nanti2 tak boleh ckp sini.. rahsia.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..