Bosan... bosan.... Arggggggggggg

3/06/2011 10:39:00 PG 3 Comments

Salam hujung minggu semua,

Macam malas je nak koje ni.. badan tak sedap semua.. lenguh2 n sakit semua.. kurang tido pon tak boleh.. lebih tido pon tak boleh.. last-last tengok gambar dekat bawah ni.. nilah jadinya sekarang


Ikutkan hati malas nak update blog pagi ni... tapi dah namanya blogger tu.. taip sikit pon jadilah.. ni mesti kesan makan banyak semalam petang ni.. dah jadi malas hari ini.. aku sebenarnya ada beberapa gambar nak share pasal makan semalam.. tapi gambar tak siap cuci lagi.. 

So korang tunggu jelah ye kalau aku rajin nanti aku update k.. ok nak layan tido sat.. mengantuk sangat ni..

P/S : Jangan call bos aku ye.. kata aku tido dekat opis ni.. hehehe

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. okies jangan risau saya tak call bos tapi sms dia sajer hihi

    hujung minggu pun kerja ekk??

    BalasPadam
  2. huhuu...sama jelah tu..

    kami keje tak tentu kekadang koje semingu 7 hari.. tengok nasib.. ni ada pilihan raya lagilah kena standby.. tapi takpe.. internet 24 jam.. takda block2.. hehehe

    paling best boleh bawa bini g opis teman.. hehehe

    BalasPadam
  3. My parent's friend died and I've been in a really bad mood ever since I heard. You know being rude and picking fights with my parents for no reason.Is being in a bad mood and being angry part of the grieving process? Thanks

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..