Bonus Churp Churp 0.40 Per Click Today

3/03/2011 11:20:00 PG 6 Comments

Salam semua,

Bukan hujung tahun je kita dapat bonus.. tapi nak dikatakan setiap bulan kita boleh dapat bonus sebenarnya.. sapa pulak nak bagi bonus ni?


Sebenarnya yang bagi bonus dekat kita ni Churp Churp.. jangan tanya aku churp churp tu apa sebab dah banyak sangat orang cerita pasal churp churp ni.. so kalau nak tahu lebih lanjut masuk google je.. hehehe

Apa yang aku nak g tahu sekarang ni.. kalau sebelum ni churp churp bayar 0.20 per click tapi untuk hari bonus ni.. churp churp akan bayar 0.40 per click.. besarkan nilai tu..

So kalau korang ada akaun churp churp tengok akaun sekarang.. untuk campaign "JAM-PACK YOUR WAY TO RM40,000!" korang dibayar 0.40 per click untuk uniqe visitor..

Belum daftar lagi? Daftar sekarang.

P/S : Jom main game sambil boleh menang hadiah seperti iPad, iPhone 4 dan macam-macam lagi.. nak join  klik je MiloFuzeJamPack ni
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. bonus tue hanya untuk wednesday jer ke?

    BalasPadam
  2. @suffer8zine : memang terbaik ni bro..

    @far_east : saya dapat email semalam.. tapi tadi bila buka churp churp bonus tu masih valid.. so mungkin sampai jam 11.49 malam ni kot.. hehehe

    BalasPadam
  3. tue la faiz pun dpt gak email semalam..tue yg nak confirm hanya wed saja ker?

    BalasPadam
  4. Untuk hari Rabu je kan... Churp2 cakap untuk hari Rabu je..

    BalasPadam
  5. @far_east : tengok email hari rabu... tapi tadi tengok akaun nilai masih 0.40 so mungkin ada lagi kot.. apa pon kita promosi kan je.. ada ke takda lain cerita.. hehehe

    @Yiedpozi : mungkinlah.. kita cuba je.. klau hari dah takda maknanya takda rezekilah.. huhu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..